- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #23.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen seneki filizle bu seneki filiz arasinda dağlar kadar fark varYorgunluk deyince insanin aklina direk D vitamini geliyor zaten canim D vitamini vucudun vitamin emilimini kolaylastiriyor bende gecen okudum ogrendim D vitamini yoksa diger vitaminlerde vucutta yok demektir o yuzden vucutta yorgunluk halsizlik titreme sinirlilik depresyon hersey ortaya cikiyor ama d vitamini doktor yazsa daha iyi
Hafta ici goturuyum bir canim geçtiyse cikar mi acabaİdrar kültürü yapıyorlar mı canım öyle çıkıyor.![]()
Hepimizi gömecek kadar iyi emin ol
Ay baktir kiz kendine sana diyorum bende kendime hic bakmiyomGecen seneki filizle bu seneki filiz arasinda dağlar kadar fark var![]()
Dun baya atesliydi hep uyudu uyandi karnim agriyor anne dediIdrar yolu ateste yapar bol sıvı tükettir canim
Bende okudum internette ama cocuk icebilir mi ne kadar vermek gerekiyor canim gunde ne kadar kizim 6 yasindaİdrar yolu enfeksiyonunun tek çaresi limonlu su iki gün iç çiçek gibi yapıyor
Covit sonrası eşimde öyle oldu c vitamini d vitamini bı de yediklerin çok önemli 3 ay geçmedi eşimde dikkat etBir gideyim cidden covit sonrasi böyle oldum ben
Kendimi biliyorum çünkü,midem gecti yaa mide hapi ictim 3gun
Canim geriye dönük tahlilde çıkiyor misal ben gitmistim sen enfeksiyon gecirmissin dedi doktor bana tahlilde cikiyorHafta ici goturuyum bir canim geçtiyse cikar mi acaba![]()
Evdeydim abla. Biraz başım ağrıyordu.
Ben de geçenlerde idrar yolu enfeksiyonu oldum limonlu su değil ama bol bol su içerek geçirdim canım tabi çocuklar için nasıl olur bilemedim çok geçmiş olsunBende okudum internette ama cocuk icebilir mi ne kadar vermek gerekiyor canim gunde ne kadar kizim 6 yasinda
Vallami Allah yardimciniz olsunHepimizi gömecek kadar iyi emin ol
Demekki herkeste ayni seyler varCovit sonrası eşimde öyle oldu c vitamini d vitamini bı de yediklerin çok önemli 3 ay geçmedi eşimde dikkat et
D vitamini herkeste düşük çıkıyor hastanede yanında çalıştığım doktor Türkiye'deki kitler bozuk kesin herkesin d vitamini bu kadar düşük çıkamaz diyoduBenimde d vitamini cok dusuk cikmisti gecen sene doktor D vitamini yazdi.
Yine tahlil yaptiracam yükselmişmi diye
D vitamini vucudun vitamin alimini kolaylastiriyor d vitamini eksik olunca ne yersen ye vucut vitamini ememiyor. D vitamini eksikligi yorgunluk kilo vermede zorluk gibi etkiler yapiyor. dikkat et canim corona dan sonra daha cok kendini gosteriyor
Onu doktor sana mi yazdi canim gunluk ne kadar alinmasi gerekiyorsa kullan istersen 1 hafta dene gecmezse doktora gitŞu var evde az yağlıseyle tüketin diyor
Gecmis olsun canimEvdeydim abla. Biraz başım ağrıyordu.
İnternetimizdede sorun var sürekli gidiyor. Bugün kaç kez sayfaya girmeye çalışdım olmadı![]()
Günaydın canimGünaudın![]()
Oglana yazdi hafta 1kez yaziyorOnu doktor sana mi yazdi canim gunluk ne kadar alinmasi gerekiyorsa kullan istersen 1 hafta dene gecmezse doktora git
Çocuklarda içebilir nolacak 1 litrelik suyun içine yarım limon sık bı gün boyunca içir c vitamini sonuçta bı zarar vermezBen de geçenlerde idrar yolu enfeksiyonu oldum limonlu su değil ama bol bol su içerek geçirdim canım tabi çocuklar için nasıl olur bilemedim çok geçmiş olsun