• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlarr. Günümüz az kalorili gecsin inşallah ben kaçamakları baya azalttım hadi herkes silkelensin kendine gelsin istersek yaparız zaman cabuk geciyor oldugumuz yerde saymayalım 😘😘😘😘
Günaydın canım 🤩

Günaydın kızlarr. Günümüz az kalorili gecsin inşallah ben kaçamakları baya azalttım hadi herkes silkelensin kendine gelsin istersek yaparız zaman cabuk geciyor oldugumuz yerde saymayalım 😘😘😘😘
Günaydın canım 💞

Bedenimize iyi bakalım en değerli en kıymetli ve bizi asla bırakmıcak tek şey hakketiği değeri verelim istediğini verelim saglıklı beslenmek istiyor.

Nasılki çocugymuza saglıksız seyler vermek istemiyorsak
Bedenimizede bunu yapmayalım ne gerekiyorsa gerektiği kadar verelir
Herkes bir öğünde yumruğu kadar yesin cünkü midemiz bu kadarını istiyor.

Tuvalete çıkamadım olsun cumaya eksi gelecek inşallah🤞🏻
20220321_084929.webp

Gunaydiiinnn :KK60::KK60: kızlaarrr
Nasılsınız bugün
Ben çok iyiyim çünkü haftalar sonra ilk kez pazartesi ekşi geliyorum 🤣🤣50 gramda olsa 🙈🙈olsun buda bir başarı hepten hep artiydim 🤣🤣
Günaydın canım 💞 çok yorgunum 😢 sen nasılsın 🤗

Nasılsınız bugün
Ben çok iyiyim çünkü haftalar sonra ilk kez pazartesi ekşi geliyorum 🤣🤣50 gramda olsa 🙈🙈olsun buda bir başarı hepten hep artiydim 🤣🤣
Günaydın canım 🥰
Tebrikler 🤩

Nasılsınız bugün
Olsun 50 Gr eksi eksidir 🤗😍😂

Günaydın canım 💞 çok yorgunum 😢 sen nasılsın 🤗
Ben sabah çok erken kalktım namazdan sonra 3000 adım attım şimdi kahvaltı yapacağım 🥲 bebeler insanın enerjisini emiyor o yüzden yorgun hissediyorsun canım geçecek bide spor yapıyorsun extra yoruluyosun bundan 🥰🥰😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X