- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #23.921
Evet bende beklenmicek bir performans kaptanımOlsun 50 Gr eksi eksidir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende beklenmicek bir performans kaptanımOlsun 50 Gr eksi eksidir![]()
Evet canım gece uyandı birde oyun oynadı zor uyuttum 6 da tekrar uyuduBen sabah çok erken kalktım namazdan sonra 3000 adım attım şimdi kahvaltı yapacağımbebeler insanın enerjisini emiyor o yüzden yorgun hissediyorsun canım geçecek bide spor yapıyorsun extra yoruluyosun bundan
![]()
Oyunmu oynadi cocuk geceyi gunduzu şasirmisEvet canım gece uyandı birde oyun oynadı zor uyuttum 6 da tekrar uyudu![]()
Bacaklarına vurup hobaaa diyor sabahın 5 indeOyunmu oynadi cocuk geceyi gunduzu şasirmis![]()
Ne güzel çarpılar var afferim kızlar size buhafta 5bin adım var dedim onu bile tamamlamiyosunuz tebrikler böyle olcaksa 2li kapismayi iptal ediyorum
Menü
KontroluCuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.ş.b P.r.b E Elif_Eylul Aamine
K Klassklasik Mor Vampirella
M MissHayaLet sunnygirlll
karamel Latte
M Mavi Menekse Pandora27
D u t
suspushanimcim
F Frozen01 M M_atruska C Chikolata_gozlum Gurbettt42
@Gozdem__ Berilini
sunnygirlll
hzlsel
Allah yardımcın olsun kaptanimEvet canım gece uyandı birde oyun oynadı zor uyuttum 6 da tekrar uyudu![]()
İnşallhAslında sizde benim kiloma inebilirsinizabalma zaten 65 istiyor koruma için bir iki kilo daha verse spor da yapsa zaten 56 görünür
![]()
TamamdırEvet kızlar bu haftanın Bonus hareketi "köprü" 2 tane 5 puandan hesaplanacak Pazartesi/Salı/Çarşamba gününe kadar şimdiden kolay gelsin herkese
Eki Görüntüle 3030313
E Elif_Eylul
D u t
C Chikolata_gozlum
Aamine
K Klassklasik
F Frozen01
Gurbettt42
M M_atruska
@Gozdem__
Pandora27
suspushanimcim
M Mavi Menekse
karamel Latte
Mor Vampirella
sunnygirlll
Berilini
hzlsel haydi bakalım
bonus puan toplamaya
![]()
Aynen öyle gidecekler evde koca ile baş başa kalacağızAllah yardımcın olsun kaptanimah bu analık varya ne emek ne emek
güzel telaşlar bunlar yarın birgün hepten bizi bırakıp gidecekler kalacaz yalnız başımıza
![]()
Edi ile büdü derler bizim burda sonra didiş dur can sikintisindanAynen öyle gidecekler evde koca ile baş başa kalacağız![]()
Cumaya daha güzel olacak canım 7lere merhaba diyeceksin79 daha goremedım bee![]()
Öyle napalim o zaman elimizin altinda o olacak bol bol didismeli geçerEdi ile büdü derler bizim burda sonra didiş dur can sikintisindan![]()
Goreceksin cumaya az kaldı canım ben napim 6 li rakamları daha çok var79 daha goremedım bee![]()
Hominik yemeseydin şimdiye görmüştün senGoreceksin cumaya az kaldı canım ben napim 6 li rakamları daha çok var![]()
Öyle napalim o zaman elimizin altinda o olacak bol bol didismeli geçer![]()
Hominik yemeseydin şimdiye görmüştün sen![]()