- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.081
Aaa ben severim kokoreciSen neler seversin de hele![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ben severim kokoreciSen neler seversin de hele![]()
İdolumAaa ben severim kokoreci
Ama yapan yer güzel yapcak ohh mis gibi bol acili sıcacikİdolum![]()
Bn Adana Urfa düz Kebab severim kokoreç midye kelle paça işkembe filan sevmimAma yapan yer güzel yapcak ohh mis gibi bol acili sıcacik![]()
Adana urfa bende severim,midye kelle iskembe yemem ama kokoreç yerimBn Adana Urfa düz Kebab severim kokoreç midye kelle paça işkembe filan sevmim![]()
Yaa tabii ofoff acılı acılıAma yapan yer güzel yapcak ohh mis gibi bol acili sıcacik![]()
Ya bende et türevleri severim ama kelle paca iskembe yiyememBn Adana Urfa düz Kebab severim kokoreç midye kelle paça işkembe filan sevmim![]()
Ya sebze bağırsaklarda mi yetişiyorSevdigim seylerden geri dönemem
Ay sacmalamayıkanıyor sonucta ona bakarsan sebzeleri de yıkamadan yemiyoruz aynı onun gibi
![]()
Benim bebe 15yasinda sagolSohbeti okurken karnım acıktı yemin ederim. Olacaklardan siz sorumlusunuz
Bebelerin izi tebrik ederim. Başarıları daim olsun inşallah![]()
Olsun onlar her daim bebemiz bizimBenim bebe 15yasinda sagol![]()
Bebe mi koca dana dedin sanırımSohbeti okurken karnım acıktı yemin ederim. Olacaklardan siz sorumlusunuz
Bebelerin izi tebrik ederim. Başarıları daim olsun inşallah![]()
YimemAdana urfa bende severim,midye kelle iskembe yemem ama kokoreç yerim![]()
Farkındaysan yemiyorumAdana urfa bende severim,midye kelle iskembe yemem ama kokoreç yerim![]()
Bıgün ödül günü 2 yeSütlü kahve yapacağım şimdi. Annecim de irmik helvası yapmış 1 çorba kaşığı kadar yerim ondan. Haberiniz olsun yani![]()
Bebe mi koca dana dedin sanırımsaolasın
seninnvar mı karne alan
Ay dur gaz verme. Ben daha yeni başladım ne ödülüBıgün ödül günü 2 ye![]()
Sende görürsün inşallahDana bebelerimiz onlar bizim. Yok canım benimkiler henüz küçükler. 5 ve 1.5
Ayy aminn inşallah hepsinin güzel günlerini görelimSende görürsün inşallah![]()