- 17 Ocak 2020

- 114.966

- 556.970

- 828

- Konu Sahibi Elif_Eylul
 - #73.221

Bence normal olmus bugunTeşekkür ederim kaptancım çok yedim yine farkındayım. Azaltacağım yavaş yavaş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal olmus bugunTeşekkür ederim kaptancım çok yedim yine farkındayım. Azaltacağım yavaş yavaş![]()
Aynen canim valla sinir geliyor elinden bisey gelmiyor ya deliriyorsunÇocuklar hasta olunca zaten çok kötü oluyor yahiç bir şey keyif vermiyor
Yav bu yıl da nasıl bir şeyse yazın bile hasta oluyorlar çocuklar fenalık geldiAynen canim valla sinir geliyor elinden bisey gelmiyor ya deliriyorsun
Şımarip yemeyesin kısırın devaminiAy deme öyle bak şımarırım![]()
Sormaaa nereye gidiyozYav bu yıl da nasıl bir şeyse yazın bile hasta oluyorlar çocuklar fenalık geldi
Antibiyotik bebeleri bunlarSormaaa nereye gidiyoz![]()
Tamam tamam bitti yemek saat 7buçuk olduAaa tövbeeee![]()
Evet tamam ağızlar mühürlendi artıkTamam tamam bitti yemek saat 7buçuk oldu![]()
Evet tamam ağızlar mühürlendi artık![]()
	Ruhumun,icimin daraldıgı sıkıldıgı bir günAnammm gene kimse yok bugun pazar degilmi![]()
Ayyy benimde canımRuhumun,icimin daraldıgı sıkıldıgı bir gün![]()
Niye böyle kiAyyy benimde canım![]()
İcecek icmem
Ayy nebilim bu pazar dolunaydan kalma sanirimNiye böyle ki
İcecek icmemama yiyen tıpkısı ben
![]()
Ayy nebilim bu pazar dolunaydan kalma sanirim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen de alıstın dolunaya
Ama cok sıkıcı hakikaten icime icime sıkılıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen de alıstın dolunaya
Ama cok sıkıcı hakikaten icime icime sıkılıyorum![]()
EyvahhhhYa var ya şu regl muhabbeti açıldı tüm keyfim kaçtıBenim de canım sıkıldı bugün. Bir de üç dört gündür kasıklarım ağrıyor tövbelerrrrrr olsunnnnn. Şişkinlik de var acaba normal bir gecikme mi noluyor dedim bi
İçim içimi yiyor şu an