- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolla gelsinVarmı numarasi el altindan vereyimmi![]()
Bu adam mal diyip konuyu terkettim onu görünceAma tabi kardeşini 3 çocukla tatile gönderince karısı ses etmesin istemiş![]()
KaccıınnŞişttt geliyor bitter![]()
![]()
Bence adam kafayı yemiş çok parası var herhaldeBu adam mal diyip konuyu terkettim onu görünce
Kaccıınn![]()
Kadın borcumuz var falan da yazmıs ben hic birşey anlamadımBence adam kafayı yemiş çok parası var herhalde![]()
Bende 5 seneden beri hiç bir yere gitmedik balayına bile görümcemi gönderdi demişKadın borcumuz var falan da yazmıs ben hic birşey anlamadım![]()
Mallık var orası kesinBende 5 seneden beri hiç bir yere gitmedik balayına bile görümcemi gönderdi demiş![]()
Tamam kahvemi yaptim konu nerdeMallık var orası kesin![]()

Cekirdek de al bir de yanına tam olurTamam kahvemi yaptim konu nerde![]()
TamamCekirdek de al bir de yanına tam olur![]()
Valla çok değişik bir konu kadına da diyor ki bundan sonra kemerleri sıkalim borçlar var. Baldıza beyaz eşya görümceye tatil ismarlarken kadına sordu SankiMallık var orası kesin![]()
Vala kadının bu kadar sene nerde oldugu da mechul ya ne sacma birşey balayına gitmemeyi anlarım maddi imkam yoktur ama baskasını gönderiyorsa orda terellelenirimValla çok değişik bir konu kadına da diyor ki bundan sonra kemerleri sıkalim borçlar var. Baldıza beyaz eşya görümceye tatil ismarlarken kadına sordu Sanki![]()
Anam bunu nebicim konu lanValla çok değişik bir konu kadına da diyor ki bundan sonra kemerleri sıkalim borçlar var. Baldıza beyaz eşya görümceye tatil ismarlarken kadına sordu Sanki![]()
Aynen ya ne saçmaVala kadının bu kadar sene nerde oldugu da mechul ya ne sacma birşey balayına gitmemeyi anlarım maddi imkam yoktur ama baskasını gönderiyorsa orda terellelenirim![]()
Adam kendi kendinin ayağına sıkmış birde kadına borç oducez diyor tam bosanmalik konuAnam bunu nebicim konu lan
He çikoya özendim
Hangi konu loo bişeyde kaçmıyor sizden gıAnam bunu nebicim konu lan