- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.961
Canı sıkılcak yandıkça dışarı kaççakmışAsansör niye yav![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canı sıkılcak yandıkça dışarı kaççakmışAsansör niye yav![]()
Yoksa aşağı cehenneme doğru inmek için miCanı sıkılcak yandıkça dışarı kaççakmış![]()
Ben bugün o aşureden yemiycemmmmm iradeeeeeeee gelll banaaaaa iradeeeeeeee
Ben cennetten düşen bir irade damlasıyımmmmmm
Aşure yemez birisiyim bennnn
Evde varsa konu komşuya ver ben artık öyle yapıyorumBen bugün o aşureden yemiycemmmmm iradeeeeeeee gelll banaaaaa iradeeeeeeee
Ben cennetten düşen bir irade damlasıyımmmmmm
Aşure yemez birisiyim bennnn
Cehennemin katlarına inmek için herhaldeYoksa aşağı cehenneme doğru inmek için mi![]()
Ohhmmmm yemiyoruzzzzz Ohhmmmm yarın tartıııı günüüüüYemmmmeeeee
yemeeeeeee
yemeeemmmmeeeemmeee
Gündemden düşmemek adına dicem ama konuşmalari var asansörle ilgiliAy insanlar kafayı yemiş![]()
Verdik de 1 tane komşu var yazlık olunca daha diğerleri gelmemişEvde varsa konu komşuya ver ben artık öyle yapıyorum
Alla kahretmesinVerdik de 1 tane komşu var yazlık olunca daha diğerleri gelmemiş![]()
He en son kimin mezarına gittiyse orada da bu mezar küçük degil mi diyorGündemden düşmemek adına dicem ama konuşmalari var asansörle ilgili![]()
EvetttttOhhmmmm yemiyoruzzzzz Ohhmmmm yarın tartıııı günüüüü
Ahahah sığdırırlar bacım ya merak etmeHe en son kimin mezarına gittiyse orada da bu mezar küçük degil mi diyorben sığmam diyor
![]()
Kız yeter ki ölmeye gör valla alır götürür koyarlar mezaraAhahah sığdırırlar bacım ya merak etme![]()
Tut yarına kadar bırakmaYemeummmtuttum bunu
Zenginin ölümü bile zengin abeyyKız yeter ki ölmeye gör valla alır götürür koyarlar mezara![]()
BndeEvde varsa konu komşuya ver ben artık öyle yapıyorum