• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için 😄
Ben filiz 39 yaşında 3cocuk annesiyim
2buçuk seneye yakın kk deyim,daha önce zayiflama yarismalarindaydim,daha sonra günlük açtım arkadaşların istediği üzerine,birkacımız aynı günlükten geldik,çoğu kisiylede nerdeyse 5ayı gecti tanısiyoruz

2 sene olcak evleneli evlenirken 67 le evlendim ailemden 5 saat uzaklıkta bi yere gidince yedim yedim yedim en son 85 falan gördüm ondan sonra bir dur dedim 78 kiloya kadar bir sekilde kendim düştüm 78'den beri de burdayım 🤣🤣
Bu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için 😄
Duygusal yiyiciyim yani öyle diyelim 🥴

Ben de aslıhan. 32 yaşındayım. Senden bir hafta kadar filan önce geldim çok olmadı. Hamilelik kaynaklı kiloları vermek için gelmiştim ama üçüncüye hamile olduğumu öğrendim diyete başladığımın ilk haftasında 😂 nasipse üçüncüden sonra artık 🤔

merhabalar dün akşam doğum günü kutlaması vardı o yüzden akşam giremedim dünkü menüm ;
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
Yeşillik
Bir lokma kıymalı börek
Bi avuç kadar patates kızartması

Ara ; bir külah dondurmaa (krem şanti gibi olanlardan )

Akşam ;
1 şinitzel
5 kaşık yoğurt
2 kaşık etli bezelye
3 kaşık pilav

Akşam kutmalada bir avuçu geçmicek kadar kuruyemiş , bir kaç tane de meyve yedim
Afiyet olsun kuzum
Ben Hazal 32 yaşındayım çocuk istiyorum o yüzden zayıflamam şart 🤣 gram gram versem de iyi gidiyor bence kendimi böyle motive ediyorum 🤣🤣🤣

Afiyet olsun kuzum

Ben Hazal 32 yaşındayım çocuk istiyorum o yüzden zayıflamam şart 🤣 gram gram versem de iyi gidiyor bence kendimi böyle motive ediyorum 🤣🤣🤣
Ne cok cocuk isteyen varmıs hele 🤣🤣🤣

Bende Ayşe, 3 çocuk annesiyim 7/3/1,5 yaşında çocuklarım var ev hanımıyım. 7 senden beri kkdayim başlarda takimlarda kilo verdik takımlar kapanınca günlüğe başladık. 75 kiloları gördüm zamanında şimdi de 58 de kaldım. Yiyip yiyip gelip listeye giriyorum :eek::eek:Spor ve adım listesini yapıyorum yarışmacı arkadaşlarıma basarilar dilerim :KK9::KK9::KK9::KK36:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X