- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #77.121
Ay ben bugün uyukluyorum resmen. Ne çok sohbet dönmüş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece cacık ile omad yapıyorum 36 saatlik oruç yapıyorum durmuyorum canım şüphenn olmasın 1 ayda 10 kilo verdim ben klasik kahvaltısızYaparsın canım bir tek bir çatal reçel bir çatal da helva ile omad yapacaktin daha niye yapmıyosun![]()

Iyi uykularAy ben bugün uyukluyorum resmen. Ne çok sohbet dönmüş![]()
Çok normalAy ben bugün uyukluyorum resmen. Ne çok sohbet dönmüş![]()
Ayy ben 8ay boyunca calistim hic o uykulari tatmadim 3.cüdeÇok normal![]()
sadece cacık ile omad yapıyorum 36 saatlik oruç yapıyorum durmuyorum canım şüphenn olmasın 1 ayda 10 kilo verdim ben klasik kahvaltısız![]()
![]()
AllahımAy ben acıktım galiba Ana sayfada tatlikavun diye bir üye var deminden tavuklu kavun diye okuyorum onu![]()
Yaz gelince denenmesi gerekenlerden sanırim tavuklu kavunİçte sonradan dank etdi tavuklu kavun neya dedim![]()
Tavuklu kavundami oluyomus onasil bişeyYaz gelince denenmesi gerekenlerden sanırim tavuklu kavun![]()
Yaz gelince denenmesi gerekenlerden sanırim tavuklu kavun![]()

Bende acıktım sanki ama cami avlusunda oynuyorGidemde akşam yemeğimi yiyem![]()
Tavugun yaninda kavunTavuklu kavundami oluyomus onasil bişey![]()
Bunu sen istedin
Ben daha hiçbirşey pişirmedimGidemde akşam yemeğimi yiyem![]()
Blinçaltımında pis pis şeyler varmış bacım yok öyle birşeyTavuklu kavundami oluyomus onasil bişey![]()
Cami avlusuna bırakmak içinnbiraz büyük demiBende acıktım sanki ama cami avlusunda oynuyor![]()
Yok valla istemedim kavunda sevmemki isteyeyimBunu sen istedin![]()