- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #77.941
ÇınlamazmıKulaklarım yırtıldı çınlamaktananca girebildim abla annemdeydim yeni geldim
başka kime küfür ettin de hele
![]()
Dut geldi simdi iptal etmisti o gene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇınlamazmıKulaklarım yırtıldı çınlamaktananca girebildim abla annemdeydim yeni geldim
başka kime küfür ettin de hele
![]()
Biliyorum çok özlediniz beni demi he hasretimden leyloşa döndünüz mü ben mecnuş oldumEeee hoşgeldin seni buralarda görmek negözel![]()
Hehe öyle olduk hemide olmazmıyızBiliyorum çok özlediniz beni demi he hasretimden leyloşa döndünüz mü ben mecnuş oldum![]()
Abla biliyon beni durumlar karışık psikolojim bozukÇınlamazmısaydırdım sana zaten
Dut geldi simdi iptal etmisti o gene
Biliyordum içime doğduHehe öyle olduk hemide olmazmıyız![]()
Senin durumlar hep karışıkAbla biliyon beni durumlar karışık psikolojim bozukdut niye gitti ki
![]()
Aaaa o nendim amaSenin durumlar hep karışık
Kafasini toplamaya simdi toplamış kafasinı koymus çuvala atmış dereye geldi![]()
Iyi toplandıysan sevindimAaaa o nendim amaaynı ben de öyle yaptım
![]()
Iyi toplandıysan sevindim![]()
Hoş buldum
Kız abla uyudun sandım seni.dedim kesin yorgunluktan uyumuştur hatta o yüzden erkenden menü attımIyi toplandıysan sevindim![]()
UyumuşlarKızlar nerde![]()
Ayy yatsıyi bekliyordum inan kilmadan uyucaktımKız abla uyudun sandım seni.dedim kesin yorgunluktan uyumuştur hatta o yüzden erkenden menü attım![]()
Hosbuldum kuzum nasılsın
Dut hosgeldik kız ne tesadüf ikimiz aynı gün geldikHoş buldum![]()
Tavuk mu bizim kızlarUyumuşlar![]()
Çok şükür canım iyiyimHoş buldum daha iyiyim canım sen nasılsın![]()
Evet artık öylelerTavuk mu bizim kızlar![]()