• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kaç kilo oldugundan benimde bir fikrim yok😏
Kaptanım ama yaa🙈 aşkolsun kız 6 7 defa tartıldım her defasında farklı verdi en son tartinin altını yapıştırdım öyle tartıldım böyle geldi valla

Eklentiler

• IMG_20220701_104407.webp
    IMG_20220701_104407.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 25
Irmak kenarı da güzeldi ama en son gittiğimde çok karışıktı oralar 9 yılda gelişmiştir diye ümit ediyorum 😅

Kayinbabam görümceme ev yaptı köye yayla gibi bir yer zaten orayi çok seviyorlar yazın havası harika oranın Trabzon nemli ve yağışlı olduğu için kaynanam pek sevmiyor gitmek istemiyor diye Karabüke gidiyorlar her sene bizi de çağırıyorlar 1 hafta 10 gün kalıp geliyoruz canım benim kızlar hiç Trabzona gitmedi misal memleketlerini bilmiyorlar 😆
Vay bee babadan kızına ev 👏🏻👏🏻 Karabük'te Safranbolu ya gitmiştik biz de güzel yer 😍 yine de insan memleketini özler onlar özlemiyor demek 🙃🙃
Ameliyat günü için aricaklarmış :KK51:
Yaaa ameliyat mı olucaksın yani 😕 Rabbim sifa versin

🤣🤣 Öyle mi diyorsun yok daha aşağıya inerim de bugun çok sistim sabah ödemi vardı buyuk ihtimal eksiğim ama tartı da görünmüyor.
sonra daha güzel oluyor bianda cat 1,5 kilo gitmiş gibi görünüyor. ödem için kiraz sapı defne yapragı ve rooibos çayı çok faydasını görüyorum

Vay bee babadan kızına ev 👏🏻👏🏻 Karabük'te Safranbolu ya gitmiştik biz de güzel yer 😍 yine de insan memleketini özler onlar özlemiyor demek 🙃🙃

Yaaa ameliyat mı olucaksın yani 😕 Rabbim sifa versin
Evet canim ama mecburum inanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X