• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese
Dün hasta gibiyim demiştim ya gerçekten hastaymışım Bıgazım şişti tamamen su bile içemiyorum resmen sesim kısıldı baya be çok halsizlim açık öğretim sınavım var mecbur kalktım ses kısılmasına ve bogaz şişliğine ne yapıyorsunuz fikrinize ihtiyacım var hanımlar

Günaydın herkese
Dün hasta gibiyim demiştim ya gerçekten hastaymışım Bıgazım şişti tamamen su bile içemiyorum resmen sesim kısıldı baya be çok halsizlim açık öğretim sınavım var mecbur kalktım ses kısılmasına ve bogaz şişliğine ne yapıyorsunuz fikrinize ihtiyacım var hanımlar
Ilık su iç bol bol pastil alabilirsin
Bnm antibiyotiksiz geçmediği için başka önerim yok 🙃

Günaydın herkese
Günaydın canım geçmiş olsun 😑
Bol bol sıcak ıhlamur,zenfefil limon,sicak corba karabiberli falan iç nebilim ballı limonlu su iç

Günaydın herkese
Geçmiş olsun canım bl iyi gelebilir

Cok iyi olmus güle güle oturun 😘

Haa 🤣🤣🤣

Azcık 🤏🏻🤏🏻

Tek dayanamayacgım sey cips benim 🥲🥲 oturmaya gitmiştik önüme geldi durdu bakıstık bir süre dayanamadım 😌😌
Eskiden ben 2 paket yerdim bir oturusta tek basıma 🙃🙃 su an kontrol etmeye çalışıyorum dayanabildigim kadar yememeye dikkat ediyorum bu ara ipin ucu kactı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ay ben de çok severim ama uzun bi süre ara verdim ya şimdi aramıyorum. Evde baktım dolapta var. Hiç elleşmiyoruz. Atarım ama temizlikte onu. Patlamaya hazır silah gibi 😂🤪
Günaydın herkese
Geçmiş olsun canım sabah öğle akşam sarımsak yut. Ben öyle yapıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X