• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben de çok severim ama uzun bi süre ara verdim ya şimdi aramıyorum. Evde baktım dolapta var. Hiç elleşmiyoruz. Atarım ama temizlikte onu. Patlamaya hazır silah gibi 😂🤪

Geçmiş olsun canım sabah öğle akşam sarımsak yut. Ben öyle yapıyorum.
21 gün yemedin bende 21 gün alıskanlık süresi ya ama sonra koptu olaylar 🤣🤣🤣 dayanamıyorum görünce elimden geldiğince uzak durmaya calısıyorum dunyadaki en saglıksız sey

Ben de bugün eşime camları sildirdim. Alt katı sildim süpürdüm o sırada ben de. Perdeleri filan attım yıkamaya. Çamaşırları yıkadım katladım. Ama daha çok iş var ya. Daha üst kat duruyo öylece. Eşim hiç süpürmemiş biz yokken. Toz içinde 😵

Ben de bugün eşime camları sildirdim. Alt katı sildim süpürdüm o sırada ben de. Perdeleri filan attım yıkamaya. Çamaşırları yıkadım katladım. Ama daha çok iş var ya. Daha üst kat duruyo öylece. Eşim hiç süpürmemiş biz yokken. Toz içinde 😵
Kız toz ne ki 2 hafta annemde kaldım ben bir geldim eve sadece mutfak topluydu :KK61:

21 gün yemedin bende 21 gün alıskanlık süresi ya ama sonra koptu olaylar 🤣🤣🤣 dayanamıyorum görünce elimden geldiğince uzak durmaya calısıyorum dunyadaki en saglıksız sey
Hıı o 21 gün olayını duymuştum ben ya. Ben de 1.5 aydır hiç yemedim. Bakalım ne kadar devam eder 👀🙃 bi el sürdün mü gerisi geliyor. Cidden içindeki msg tuzu sanırım bağımlılık yaptığı için istiyoruz sürekli.

Hıı o 21 gün olayını duymuştum ben ya. Ben de 1.5 aydır hiç yemedim. Bakalım ne kadar devam eder 👀🙃 bi el sürdün mü gerisi geliyor. Cidden içindeki msg tuzu sanırım bağımlılık yaptığı için istiyoruz sürekli.
Kesin yeminlen ben eminim bagımlılık yaptığına yoksunluk ceker gibi istiyorum ben bazen böyle 15 gun falan yemeyince saka gibi

Kız toz ne ki 2 hafta annemde kaldım ben bir geldim eve sadece mutfak topluydu :KK61:
Aboo 😵 benimki çok evde durmamış da dökülmemiş bir yer. Bi yatak bozuktu, biraz çamaşır odası dağılmış, dolap filan. Mutfağa hiç girmemiş zaten 😂

Kızlar bugünden itibaren menülerinize dikkat edin,bayram haftasina giriyoruz nekadar verirsek o kârdır:KK73::KK73:
82_6.webp

Kesin yeminlen ben eminim bagımlılık yaptığına yoksunluk ceker gibi istiyorum ben bazen böyle 15 gun falan yemeyince saka gibi
Öyle öyle okumuştum ben nette. Beyni etkiliyor muş. Bir de olduğundan daha lezzetli olmasını sağlıyormuş bu msg denen şey.

Günaydın herkese
Dün hasta gibiyim demiştim ya gerçekten hastaymışım Bıgazım şişti tamamen su bile içemiyorum resmen sesim kısıldı baya be çok halsizlim açık öğretim sınavım var mecbur kalktım ses kısılmasına ve bogaz şişliğine ne yapıyorsunuz fikrinize ihtiyacım var hanımlar
Geçmiş olsun canım🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X