- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #79.421
Bende esime aynı soruyu sordum bu cekirdeği kim niye aldııuu
(Çekirdeği ben aldım)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende esime aynı soruyu sordum bu cekirdeği kim niye aldııuu
(Çekirdeği ben aldım)

Günaydın canımGünaydııııınnnn güzellikler![]()
GünaydınGünaydııııınnnn güzellikler![]()
Menu yazmiyor gece oyuzden etiketliyorum anliyor artık![]()
![]()
![]()
Günaydın![]()
Korkusuna yazmıyorMenu yazmiyor gece oyuzden etiketliyorum anliyor artık
2saat sonra gelirKorkusuna yazmıyor![]()
Aboooo

Ya cok kotu oluyorum midem tepki veriyor yiyince yazmayı unutuyorumMenu yazmiyor gece oyuzden etiketliyorum anliyor artık
Kız ne korkusu valhi alakası yokKorkusuna yazmıyor![]()
Ozaman yemiceksin cips guzel birsey degillllll bunu bilin yaaa insanlar yesin diye çin tuzu katiyorlarmıs alıskanlık yapsın guzel gelsin diye çin tuzunun icindekileri saymayım istersen![]()
![]()
![]()
Aboooo
Oofoff bende dedim kendime yemicem diye görünce gözlerim
Ya cok kotu oluyorum midem tepki veriyor yiyince yazmayı unutuyorum![]()
Ah ahh bende biliyorum ama dayanamıyorum nedenseOzaman yemiceksin cips guzel birsey degillllll bunu bilin yaaa insanlar yesin diye çin tuzu katiyorlarmıs alıskanlık yapsın guzel gelsin diye çin tuzunun icindekileri saymayım istersen
Günaydın canımGünaydın![]()
Keske meyve yesende ondan vitamin alsan senbilirsinAh ahh bende biliyorum ama dayanamıyorum nedensegörmesem yine yok ama görünce yiyesim geliyor napcam bilmiyorum ya yemiyorum diyince zaten meyve hiç yemedigim icin hemen tepki veriyolar aa bunu da yemiyorsun niye vs sıkıldım bu durumdan da sanki herseyi yemek zorundayım
![]()
Yerik yine yemeyelimYerik dimi Samsunlu![]()
Geç kaldın gitti çiko delirmişti![]()

Kıçın başın yerinde durmuyo hayırdır![]()
Hahahaha
Geçmiş olsun şifa olur inşallaahCocuk bogazim ağriyor demeye basladi.yutkunamiyor.gece 12 ye doğru cocugu doktora goturduk....bademcik.....yine geldi antibiyotik.....![]()
Tırstım yorgun abladanGünaydın canım
Sopaylami karsiliyosun![]()