- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #79.741
Lütfen biz seni hep anlıyoruz da uygulama sıkıntılıAnladın sen hislerimi teşekkürler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen biz seni hep anlıyoruz da uygulama sıkıntılıAnladın sen hislerimi teşekkürler![]()
Bak doğru bildinLütfen biz seni hep anlıyoruz da uygulama sıkıntılı![]()

Afiyet olsun canımBismillah
Kahvaltı menemen 3 dilim kepek ekmeği
![]()
Zeytin
Akşam taze fasulye ayran 3 dilim kepek ekmeği
Ara çeyrek şeftali 3 tane orta boy erik
Bir kaç fındık 2 hurma
E Elif_Eylul
Iyi geceler canimNeyse iyi geceler pompişler yaa çok yoruldum ben kaçar![]()
Seni pambıh piremses seniiiiiAfiyet olsun canımdiyen kaptanım aklıma geldi, elimi geri çektim
Valla kaptan ekmek hiç yemiycektim ama boğazımda çok farklı bir his ve tat var neyle geçiricem diye şaştımAfiyet olsun canım
Neguzel öyle 3+3=6dilim ekmek![]()
İyi geceler canımNeyse iyi geceler pompişler yaa çok yoruldum ben kaçar![]()
Fasulyenin yanina,şöyle bol salata yeseydin birde cacık gene 1 2 dilim ekmek olurduValla kaptan ekmek hiç yemiycektim ama boğazımda çok farklı bir his ve tat var neyle geçiricem diye şaştım![]()
Napim anca oturdum geçmişi bitirdim.
Hicmi yorulmuyor bu cocuklarNapim anca oturdum geçmişi bitirdim.
Bütün gün ütü yap ortalığı topla sil süpür sonra hadi parka gidel dedi semalar yine parka gittik az önce geldik kızlar asagiya yatmaya gitti bende şimdi Bebeyi uyutuyorum uyursa işte![]()
Yemekleeden çok az yiyebiliyorum bi ekmek rahatlatıyo birde su yoğuet yiyince çok yanıyo boğazım ayranıda eşimin zoruyla içtimFasulyenin yanina,şöyle bol salata yeseydin birde cacık gene 1 2 dilim ekmek olurdu
Hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada...Eee kaptanlari kim![]()
![]()
![]()
GeldimM MissHayaLet Bacın yok
@Tweety Bird geldi uçtu
@Ciko_ hiç yok
@Pandora27 hiiiiççç gelmedi
D u t kocişinin dizinin dibinde
G Gokyuzu_kadar fasulye yedi geldi![]()
Ay sorma küçük olan coştu parkta koştuk surekliHicmi yorulmuyor bu cocuklar![]()
Zabaaaağnan görüşürük☻
Aynından bizde de varAy sorma küçük olan coştu parkta koştuk surekli