- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #79.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
IsırdımOhh maşallah dilini ısır![]()
Neyse kiTeşekkür ederiz sende onlardansın degilmi![]()
Ahaha iyi olmusIsırdımen son şükür iyi gidiyoz dediğimda kaynanamın salonuna işemişti
![]()
![]()
![]()
![]()
Eminim ki gece de devam edecek. Benim büyük kız hala geceleri uyanıp ağlıyo.Abowww sen daha betermissin![]()
Bu döngü böyle gidiyor az büyüsünler inşallah rahat ederizEminim ki gece de devam edecek. Benim büyük kız hala geceleri uyanıp ağlıyo.yanına gelip uyutuyom . Bazen yanında uyuyakalıyom. Bazı geceler 2 3 defa uyanıyo
Ana okuluna başlıyo bu sene daha ne kadar büyüycekBu döngü böyle gidiyor az büyüsünler inşallah rahat ederiz![]()
Maşallah bende vericem bu sene bakalımAna okuluna başlıyo bu sene daha ne kadar büyüycek![]()
Benim deliksiz uyku uyuyabileceğim günlere inancım kalmadıMaşallah bende vericem bu sene bakalım![]()
Valla tan deliksiz uyku uyuyyacagim dönem 3. Hamile kaldım uykular haram olduBenim deliksiz uyku uyuyabileceğim günlere inancım kalmadıhepsi uyusa herif uyanık
![]()
Allahım sen koru yarebbimValla tan deliksiz uyku uyuyyacagim dönem 3. Hamile kaldım uykular haram oldu![]()
Aglamış seninkisi anneme gitcekmis diyeBenimki tabi babanneye inince ben annemi özledim diyor bakalım ne yapacak![]()
Çok ağladı anlamıyor da ablam gelsin gelsin dknsinda bulunca birbirlerini yemeye başladilarAglamış seninkisi anneme gitcekmis diye
Öyle olur zaten uzakta olunca gitmek isterÇok ağladı anlamıyor da ablam gelsin gelsin dknsinda bulunca birbirlerini yemeye başladilar![]()