- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #81.341
Kızı kurstan almaya gidicem oğlan mışıl mışıl uyuyor yaaa başka zaman olsa uyumaz hay allahım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız karpuza dikkat et çok alerjen miş Bn daha hiç yemedimHadi bakalım gazan mübarek olaama yaz ayında diyet çok zorladı beni illaki dışarda kahve dondurma yemek içmek istiyor insan yada yaz meyveleri istiyor
Karpuz delisiyim ben adam bana bir avuç içi karpuz ye diyor leeen ben onu dilimlerken yiyorum zatenyani bu ay ben çok zorlandim
Ayarla bı yerleri de sende git havan degisirBayram sonrasi bende alıp başımı gitmek istiyorum![]()
Belki güzeldir yav niye öyle dedinAman onu yicegine![]()
NeeeeeyyyyyyBen de tam yulaflı tiramisu tarifi gördüydüm![]()
Yulaflı değil kızBen de tam yulaflı tiramisu tarifi gördüydüm![]()
Kizinla ayarla bir yerler yakın bile olsa değişiklik iyidirNereye gideyim canimya![]()
Yapma bunu bizeeeğğpYulaflı değil kız
Bunu yapıyorum çooooook kolay ve lezzetli![]()
Kolay Tiramisu Tarifi (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Kolay Tiramisu Tarifi (videolu) nasıl yapılır? 49.643 kişinin defterindeki Kolay Tiramisu Tarifi (videolu)'un detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
![]()
Kizzzzz yiyemedik ki kana kanaKız karpuza dikkat et çok alerjen miş Bn daha hiç yemedimkavun cnm istiyor o da alerjen ve pişik çok yaparmış
Bn yazın daha iyi veriyorum hareketimde oluyor ya dondurma çok aramıyorum sade soda kahve bana yetiyor
Yapam bundan kolay ne var ikramım olsunYapma bunu bizeeeğğp
Kardeşim tuttu biryer gidebilirsek oraya gitcez ayin 23 de ama tabiki kismetAyarla bı yerleri de sende git havan degisir
Kızim gitti bodruma arkadaşların la bidaha izini yok canimKizinla ayarla bir yerler yakın bile olsa değişiklik iyidir
Pişikte çok yaparmışKizzzzz yiyemedik ki kana kanadiyetisyenden oturu
az bisi Karpuz yedim bişey yapmadı hafif pişik oldu ama antibiyotik mi yaptı bilemedim tattirdim da
Bide aklıma gelmişken yazayım pisige arka krem varya teeee eskiden olan yeşil dişli tüp şeklinde oluyordu o çok iyi geliyormuş
Ilk gün kurban eti yicekmissin bagirsaklari temizliyormusEt niye yemiyorsunuz yav et kilo yapmaz. Ekmeksiz et yiyin bayramda![]()
Taze et evet cırcır yaparIlk gün kurban eti yicekmissin bagirsaklari temizliyormus
Aaa bn doğrama temizleme sevmiyorumIlk gün kurban eti yicekmissin bagirsaklari temizliyormus
Menü yazmayacaksın tabi rahatBayramda yaaa![]()