Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk gün bende cok yiyemem ya sıcak et pişmiyor ki tam hele esim tarafı sac yapıyor tam pişmeden yiyorlar benim yiyecegim et de iyi pişmiş olmalı
Saçta yapmam ben pismez çünkü,direk suyunu cektirip düdükluye sonra kavurma yaparim enfes olur ligme ligme,dağılır icine defnede koy kokuyu alsin

Saçta yapmam ben pismez çünkü,direk suyunu cektirip düdükluye sonra kavurma yaparim enfes olur ligme ligme,dağılır icine defnede koy kokuyu alsin
Bnde düdüklüde dediğin gibi yaparım
Aaa defne yaprağı bak koymuyordum süper fikir 💡

Bende haslamadan yapmam düdüklüde bir haslarım haslama et bile sactan daha güzel oluyor onlar öyle yapıyor ben yiyemiyorum bayramda et

Hiç deme ben et yemiyorum diye kardeşlerim de yemezdi annemler bana çok kızardı seni örnek aliyolar diye
Valla kötü olmuş sonuçta en önemli protein kaynağı. Çocuklukta yememek daha da kötü. Büyğkken neyse de.

Biz eti satırla iyice döver kıyma yapar sonra da bol soğana kavurur yeriz bayramda. Satır kıyması deniyor. Hem yumuşacık olur hem de güzel pişer öyle. Taze kesilmiş et dinlenmeden sacda pişmez bence de kazık gibi bir şey olur o öyle yav.

Biz eti satırla iyice döver kıyma yapar sonra da bol soğana kavurur yeriz bayramda. Satır kıyması deniyor. Hem yumuşacık olur hem de güzel pişer öyle. Taze kesilmiş et dinlenmeden sacda pişmez bence de kazık gibi bir şey olur o öyle yav.
Aynen canim taze et dinlenmeden olmaz

Ya benim es tarafım yemekten hic ama hic anlamıyor zaten bir yaptıkları keskek bu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ bir de mangal yaparlar
Sac tavada 2-3 saatten önce pişmez et onlar 1 saatte tamam pişti hadi 😑

Ya benim es tarafım yemekten hic ama hic anlamıyor zaten bir yaptıkları keskek bu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ bir de mangal yaparlar
Sac tavada 2-3 saatten önce pişmez et onlar 1 saatte tamam pişti hadi 😑
İnsanın dişi ağırır 🥴 Keşkek çok severim ama bak. Karadenşzliler de mi? Bir kere düğünlerinde yemiştim çok hoşuma gitmişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X