- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #81.401
Ay ben defne yaprağını balık ve turşular dışında hiç kullanmamıştjm. Şaşırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keskek hic sevmedim ben yememdeYa benim es tarafım yemekten hic ama hic anlamıyor zaten bir yaptıkları keskek bubir de mangal yaparlar
Sac tavada 2-3 saatten önce pişmez et onlar 1 saatte tamam pişti hadi![]()
Aaaa defne yaprağı heryere yakışırAy ben defne yaprağını balık ve turşular dışında hiç kullanmamıştjm. Şaşırdım.
Ay kahkaha atıcaktım az daha milletin içinde Allah seni ne yapmasın emiBenim kocada harikalar yaratiyor belgesel izleyerek dahada öküz oluyor![]()
aynen yarın akşamdan yola çıkacagız bizde bende nasıl yapalım diyordum inşallah bayram dönüşü sıkı birşekilde başlayalım kaptancıgım bayramdan en az zarrala çıkalım tabi ki bideKızlar bu hafta bayram nedeniyle son tartımız
1hafta menu kontrolu yapmicam,menulerinizi yazmazsaniz sevirinim yoksa şoka girerim
Bugünden etiket yapiyorum yola gitcekler icin yarin tarti bildiriminizi yapınız,
Yolculuk yapmıcak olanlar cuma günü saat 12.ye kadar bildirimlerini fotografli olarak yapmanızı rica ediyorum,bayram dönüşü programa başlıcaz herkesin bilgisine
M MissHayaLet
F Frozen01
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
G Gokyuzu_kadar
aazra
vienna
Pandora27
tulay283300
G gunesli gunler
E Ebru kilinc
badem000
K Klassklasik
D u t
kittenlove
&&&&&&&&&&&&&&
Aamine
Gurbettt42
@Li_zigi
C Chikolata_gozlum
Kurusundan mı atıyorsun peki? Deneyeceğim ben de merak ettim.Aaaa defne yaprağı heryere yakışır
Tavuk sote yaparken kremali korili yap at icine mis gibi
Ette öyle balikta
Ay kahkaha atıcaktım az daha milletin içinde Allah seni ne yapmasın emi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yaş kuru farketmez dalindan kopar at icineKurusundan mı atıyorsun peki? Deneyeceğim ben de merak ettim.
Çogu kisi ya memlekete yada tatile gidicekler mecbur yarin bildirim oluraynen yarın akşamdan yola çıkacagız bizde bende nasıl yapalım diyordum inşallah bayram dönüşü sıkı birşekilde başlayalım kaptancıgım bayramdan en az zarrala çıkalım tabi ki bide![]()
![]()
Dalııı nerdeeeeee bizdeeee. Kursundan atarım tamamYaş kuru farketmez dalindan kopar at icine
Evet bugün actim baya zaman geçmiş
Leyla eve dönmüs fikret hamile falanEvet bugün actim baya zaman geçmiş![]()
Aman defne defnedir lanDalııı nerdeeeeee bizdeeee. Kursundan atarım tamam![]()
Hiç izlemedim izlemeyi de dusunmuyorumLeyla eve dönmüs fikret hamile falan![]()
Tamam lan atıcam lanAman defne defnedir lan
Aman sittin senesinde izlemistim ara ara aciyorumHiç izlemedim izlemeyi de dusunmuyorum![]()