Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanın dişi ağırır 🥴 Keşkek çok severim ama bak. Karadenşzliler de mi? Bir kere düğünlerinde yemiştim çok hoşuma gitmişti.
Cankırı Ilgaz canım 🤣 Karadenizle ic Anadolu'nun arasında sıkısıp kalmıs bir yer 🤣
Keskek hic sevmedim ben yememde🤭
1saatte sacta pismezki kayış kayiş olur mide öğütemez onu
Lapa gibi hissettiginden yememiş olabilirsin herkesin damagına uyması zor bir yiyecek bende herkesin yaptıgını yiyemem bazısının kii kokuyor

He işte bende diyorum pişmemiş bu et diye bir kere dudukluye attırdım onu bile beklemediler kız

Kızlar bu hafta bayram nedeniyle son tartımız :63:
1hafta menu kontrolu yapmicam,menulerinizi yazmazsaniz sevirinim yoksa şoka girerim:-)

Bugünden etiket yapiyorum yola gitcekler icin yarin tarti bildiriminizi yapınız,
Yolculuk yapmıcak olanlar cuma günü saat 12.ye kadar bildirimlerini fotografli olarak yapmanızı rica ediyorum,bayram dönüşü programa başlıcaz herkesin bilgisine:KK36::KK36::KK36:

M MissHayaLet
@Frozen01
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
G Gokyuzu_kadar
@aazra
@vienna
@Pandora27
@tulay283300
G gunesli gunler
@Ebru kilinc
@badem000
@Elif2441
@D u t
@kittenlove
&&&&&&&&&&&&&&
@Aamine
@Noisy Girl
@Li_zigi
@Ciko_
Bn arada menü atıcam 😂

Keskek hic sevmedim ben yememde🤭
1saatte sacta pismezki kayış kayiş olur mide öğütemez onu
Sen ne seviyon Allah aşkına de hele😂😂
Bn geçen afyonda yedim çok güzeldi ilk kez tattım bulamaç değildi buğdaylar belliydi

Bn geçen afyonda yedim çok güzeldi ilk kez tattım bulamaç değildi buğdaylar belliydi
Hee işte o güzel oluyor benim kv de asla karıstırmaz bugdayları görürsün bebek maması giib olmaz bazıları yapıyor benim bile yiyesim gelmiyor

Hee işte o güzel oluyor benim kv de asla karıstırmaz bugdayları görürsün bebek maması giib olmaz bazıları yapıyor benim bile yiyesim gelmiyor
Hadi iyisin onu güzel yapıyorsa 5 gün keşkek ye
Ayyy iyi ki kv yakın Bnm uzak değil hiç bi yemeği güzel olmuyır 🥴😒😒

Yok sevmiyorum yavv😆😆
Ben cinsim pırasa bamya sogan sarimsak daha sayayimmi

Hadi iyisin onu güzel yapıyorsa 5 gün keşkek ye
Ayyy iyi ki kv yakın Bnm uzak değil hiç bi yemeği güzel olmuyır 🥴😒😒
Bi yaptıgı o var benimkinin de götünü kaldırmayı hic sevmez 🙄😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X