- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #81.481
Amin canim inşaAllahgecmis olsun ablam sifani bulursun insAllah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim inşaAllahgecmis olsun ablam sifani bulursun insAllah![]()
Gecmiş olsun Allah yardım etsinYok dermatoloji ye egzamam azdi kaniyor kafam aciyor ensemde şilik var![]()
![]()
Geçmiş olsunAmin canim inşaAllah![]()
Gecmiş olsun Allah yardım etsin![]()
Teşekkür ederim kizlarGeçmiş olsun![]()
İlaclar pahalı cokTeşekkür ederim kizlar
Alerji egzama azmış 500tl ilaclar verdi şoktayim
Umarim canim 95tl verdim bakılmak için verilen ilaclara bak 10taneİlaclar pahalı cokumarım cok iyi gelir
![]()
Egzama her sampuanı seyi kaldırmıyor canım ablamUmarim canim 95tl verdim bakılmak için verilen ilaclara bak 10tane
Dus jeli
Dus köpügü
Sampuan
Hap krem jel daha ne sayiyim
Amin canim inşaAllahEgzama her sampuanı seyi kaldırmıyor canım ablamRabb'im sifa eylesin
Güzel vermissin canim birde yagdan tebrikler
Egzama öyle Allah şifa versinUmarim canim 95tl verdim bakılmak için verilen ilaclara bak 10tane
Dus jeli
Dus köpügü
Sampuan
Hap krem jel daha ne sayiyim
Amin canimEgzama öyle Allah şifa versin
İnşallah fayda ederde boşa gitmemiş olurMoralim bozuldu bayram haftasi 500tl arti doktor parası
Kışın alerji testi yapmamiz lazim dedi,sırttan 2bant takıliyor 2gun banyo yapilmicak dediİnşallah fayda ederde boşa gitmemiş olur
Aman bu oğlanlar ne kıymetliAnneme ayri sinir oldum,oğlu gelmicek diye bir hüzünlü bir hüzünlüydü,dün ben gelirim kurban etleri icin yardima dedim bana cevap bile vermedi,bugun direk mesaj atmis,İbrahim gelcekmis arabasini tamire vermis diye
Tamam anne bende doktordan geliyorum dedim
Aksamdan beri sinir oldum ayseyede dedim böyle böyle diye,biz dizinin dibindeyiz neden böyle yapıyor bayramdan bayrama gelen bir oglun varAman bu oğlanlar ne kıymetli
Aman boşver sende gitme baksana iyilikte yaramıyor
Aman takma yaAksamdan beri sinir oldum ayseyede dedim böyle böyle diye,biz dizinin dibindeyiz neden böyle yapıyor bayramdan bayrama gelen bir oglun var