- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #81.501
TamamAman takma ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamAman takma ya
Ne kadar cıkmak istemezsen o kadar cıkıyorMoralim bozuldu bayram haftasi 500tl arti doktor parası
Yakın olunca kıymet bilinmiyorAksamdan beri sinir oldum ayseyede dedim böyle böyle diye,biz dizinin dibindeyiz neden böyle yapıyor bayramdan bayrama gelen bir oglun var
Kaçırdım ben ya sen yoksa cips mı yedin ha
Tamam kaptanım ben cuma günü yola çıkacağım o yüzden cuma yaparım bildirimi bugün menümü yazimmi yaniKızlar bu hafta bayram nedeniyle son tartımız
1hafta menu kontrolu yapmicam,menulerinizi yazmazsaniz sevirinim yoksa şoka girerim
Bugünden etiket yapiyorum yola gitcekler icin yarin tarti bildiriminizi yapınız,
Yolculuk yapmıcak olanlar cuma günü saat 12.ye kadar bildirimlerini fotografli olarak yapmanızı rica ediyorum,bayram dönüşü programa başlıcaz herkesin bilgisine
M MissHayaLet
@Frozen01
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
@Yorgun98
@aazra
@vienna
@Pandora27
tulay283300
@gunesli gunler
@Ebru kilinc
@badem000
K Klassklasik
@D u t
@kittenlove
&&&&&&&&&&&&&&
@Aamine
@Noisy Girl
@Li_zigi
@Ciko_
Hee yedik bikac günKaçırdım ben ya sen yoksa cips mı yedin ha
Tamam kaptanım ben cuma günü yola çıkacağım o yüzden cuma yaparım bildirimi bugün menümü yazimmi yani![]()
Kayınvaliden de 1 ay kalsan senin kilolar gidero da dun geldim açtım ya cikilatalar cipsler kac tabak sutlac gomdum
bide regli olamadim ya leke seklinde geliyor canim sıkildi![]()
Kullan canım aksatma sakınUmarim canim 95tl verdim bakılmak için verilen ilaclara bak 10tane
Dus jeli
Dus köpügü
Sampuan
Hap krem jel daha ne sayiyim
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul bugün sabah bir yumurta zeytin peynir
Akşam yani 3 gibi
Üç dilim karpuz bir domates peynir karbon diyeti yapıyım goyaa dahada bişey yok![]()
Afiyet olsun canımSabah
Tost ekmeği tost domates salatalık 6 zeytin beyaz peynir
Ara
Dibek kahvesi
Öğlen (16 gibi )
Yoğurt yulaf karpuz
Nescafe
Akşam
Henüz yemedim ama gecistirecegim hiçbişey istemiyor canım E Elif_Eylul
Ama telefonla konustuk diyemi unuttun yoksaBi tencere dolma dibini tuttu![]()
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10;00 klasik kahvaltı
13:30 4 yk yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumu pul biber 2 bitter
16:30 1 taze incir 2 küçük armut 15 fındık
17:15 1 er kabak patlıcan biber kıymalı dolma salata
Soda içerim
Aman kız boşver valla yaptığımız ile kalıyoruz soran yok siz naptiniz diye.Anneme ayri sinir oldum,oğlu gelmicek diye bir hüzünlü bir hüzünlüydü,dün ben gelirim kurban etleri icin yardima dedim bana cevap bile vermedi,bugun direk mesaj atmis,İbrahim gelcekmis arabasini tamire vermis diye
Tamam anne bende doktordan geliyorum dedim
Hergun saçımı yıkıcakmışim zaten uzunKullan canım aksatma sakın
Diplerini güzel yıkarsın yeter oda canım.Hergun saçımı yıkıcakmışim zaten uzun![]()
![]()
En iyisi saçı sıfıra vurmak hem hava alırDiplerini güzel yıkarsın yeter oda canım.
Oda güzelEn iyisi saçı sıfıra vurmak hem hava alır![]()
![]()
Nasılsa biliyorAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ama telefonla konustuk diyemi unuttun yoksa
Afiyet olsun canım![]()