• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende menümü paylaşayım Harmancık son menümü kaptanım yarın akşamki paylasmiyoz dimi 🤣🤣
E Elif_Eylul
Sabah iki yumurta
İki dilim peynir
Zeytin

Öğlen üç kaşık makarna
Üç tavuk kanat
İki sivri acı biber
İki yemek kaşığı tahin pekmez 🙈bunu yapmalıydim biliyorum ama napim tutamadım dahada bişey yemedim yemicem 🤬
Afiyet olsun canım 1hafta menu paylasmiyoruz,kalanlar olursa devam.ederiz🥰

Afiyet olsun canım 1hafta menu paylasmiyoruz,kalanlar olursa devam.ederiz🥰
Bir hafta gene dikkat etmeye çalışacağım inşallah gene bir haftada 5 kilo alipta dönmem bende yarın sabah yola çıkacağım Allah izin verirse hepiniz Allah'a emanet olun şimdiden bayramınızı kutluyorum dönünce görüşmek üzere 🥰 :KK36: :KK36:

Bir hafta gene dikkat etmeye çalışacağım inşallah gene bir haftada 5 kilo alipta dönmem bende yarın sabah yola çıkacağım Allah izin verirse hepiniz Allah'a emanet olun şimdiden bayramınızı kutluyorum dönünce görüşmek üzere 🥰 :KK36: :KK36:
Sende Allah’a emanet ol canım hayırlı yolculuklar hayırlı bayramlar 😘

Hayırlı yolculuklar. İyi bayramlar 🥰😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X