Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlanın nefesi yetmezki.😅 Bende yüzümden tedavi olduöum zaman doktor bi damla vermişdi onu sürüyordum yüzüme offf kışın gümü vantilatörün önünde duruyordum 15-20 dk acısı geçene kaadar. Sende bi dene kolay atlatırsın en azından 🙈😐
Ayy Allahim acısı çok kötü açik yara bide🥲

Baska yani geziyonuzmu
Geziyoz geziyoz. Sabahtan öğlene kadar evde olucaz görümcem gelicek. Akşama doğru annemlere geçicez bide anneannemlere giderim ilk gün. Böyle. Sonraki günler akrabalara gideriz kim nereye isterse artık😅😂

Geziyoz geziyoz. Sabahtan öğlene kadar evde olucaz görümcem gelicek. Akşama doğru annemlere geçicez bide anneannemlere giderim ilk gün. Böyle. Sonraki günler akrabalara gideriz kim nereye isterse artık😅😂
Gorumcen neden geliyorki size

Gorumcen neden geliyorki size
Eşi hacca gitdi normalde onlar ilk günde evlerinde olurlarda eşi evde olmadığı için bizimle geçirecek ilk günü biz derken annesinin yanına geliyor işte bizde aynı evde yaşadığımız için bize gelmiş oluyor 😅😂😂😂🤣

Eşi hacca gitdi normalde onlar ilk günde evlerinde olurlarda eşi evde olmadığı için bizimle geçirecek ilk günü biz derken annesinin yanına geliyor işte bizde aynı evde yaşadığımız için bize gelmiş oluyor 😅😂😂😂🤣
Heee bize derken sana geliyor anladim ben😶

Ne iyi gelin 👰‍♀️ hey maşallah var mı böyle gelin 😂😂

Bende simdi düdükluye koydum kaynatcam icmelik
Ohh mis tam erik zamanı ya herkeste erik telaşı sanırım yakında böğürtlen sonra üzüm sıra sıra geliyor 🤣🤣hiç iş bitmiyoki peş peşe 🥴Allah sağlık versin de hepicigi olur 🤩🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X