- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #82.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa olacak işte o yüzden kasiniyo demekki elleme hiç o düzelecek inşallahSagol canim yıkadim ama şöyle kaşısam kaşısam varya sanki kafami koparsam rahatlicam![]()
Gitsene erken kalktin bak benim uykum geldiYine geldimki![]()
Menemenli eksi gorulmezmi ozaman biz neyle ekşi gorecez yahu2kasik menemenle görürsün![]()
![]()
İyi demişsin sana yapılana neden sesini çıkarmıyor o zaman.Naptiniz,dedim parktaydik açamadim,napiyonuz,kızı doyuruyorum,
Heee oglan kardesim yarin gelcekmi acaba dedi,nebilim dedim,hic konusmuyosunuzki MaşaAllah dedi,nesini arayip konuscam anne ya dedim,onlar beni 1kere ariyormu bunu soruyomusun peki dedim,
Oglan okulda tablet kazandi 1kere aradimi cocugu yada beni hayir karne aldi aradimi beni hayir,ama ben hastalandi hergun aradim onu,insan bir merak eder ya dedim,banane artik dedim beni ilgilendirmez,gelirse görürüm bayramda dedim,
Ne iyi gelinhey maşallah var mı böyle gelin
![]()
Bende bugün yedimMenemenli eksi gorulmezmi ozaman biz neyle ekşi gorecez yahu![]()
Görünür kıZ neden görünmesin 2catal yemis iste ben olsam 1tabak yerdimMenemenli eksi gorulmezmi ozaman biz neyle ekşi gorecez yahu![]()
Ulan çiko doldurmuşun tüm sayfalarıEn iyi benim tabii
![]()
Uffff geçecek inşallah çok kötü bile bile de dökmek ilacı ama macbur napicanAyy Allahim acısı çok kötü açik yara bide![]()
He bende 3 biber, yarım domates bir yumurta ile yaptım sabahGörünür kıZ neden görünmesin 2catal yemis iste ben olsam 1tabak yerdim![]()
Valla geldi iyi geceler demek için geldiydimGitsene erken kalktin bak benim uykum geldi![]()
Afiyet olsun canımMenü ;
Sabah 2 bardak ayran
Soğanlı yumurta ,peynir,domates ,havuç
Akşam ; karnıyarıkyoğurt ,az pilav
Ben ne olacam yarın meraklardayim ama kaptanım bayramda da bırakmayı dusunuyorum ipin ucunu bakalım basarabilecekmiyimGörünür kıZ neden görünmesin 2catal yemis iste ben olsam 1tabak yerdim![]()
Nasıl olscakmos kabuk mu atacakAyy Allahim acısı çok kötü açik yara bide![]()
Ekmek banıp mıGörünür kıZ neden görünmesin 2catal yemis iste ben olsam 1tabak yerdim![]()
Tavanın dibini ekmeğin kenarıyla sıyırmadın ne anlarım öyle menemendenGörünür kıZ neden görünmesin 2catal yemis iste ben olsam 1tabak yerdim![]()