- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #82.241
İpin ucunu mu birakcanBen ne olacam yarın meraklardayim ama kaptanım bayramda da bırakmayı dusunuyorum ipin ucunu bakalım basarabilecekmiyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İpin ucunu mu birakcanBen ne olacam yarın meraklardayim ama kaptanım bayramda da bırakmayı dusunuyorum ipin ucunu bakalım basarabilecekmiyim![]()
Valla dedim bu sefer ama annemin yüzü oldu kırmızıİyi demişsin sana yapılana neden sesini çıkarmıyor o zaman.
Ne kadan az yemişsin yarın ——— ler için dimiMenü ;
Sabah 2 bardak ayran
Soğanlı yumurta ,peynir,domates ,havuç
Akşam ; karnıyarıkyoğurt ,az pilav
Bırakacaksın yaniBen ne olacam yarın meraklardayim ama kaptanım bayramda da bırakmayı dusunuyorum ipin ucunu bakalım basarabilecekmiyim![]()
Görüntülü konuştun yani ona ne oluyor ki niye savunmaya geçiyor sana bana laf söyleseler hiç savunmaz.Valla dedim bu sefer ama annemin yüzü oldu kırmızı
Afiyet olsun kaptan sen verirsin veremesende gitsin zaten düşüneyim ben düşüneyimBende bugün yedim![]()
Döktünmü ilacı?Bırakacaksın yani![]()
Kabuk olanlar düzelcek,yara olanlar kabuk tutcakNasıl olscakmos kabuk mu atacak
Canım dedim sana karbondan uzak dur bir süre protein sebze git.Afiyet olsun kaptan sen verirsin veremesende gitsin zaten düşüneyim ben düşüneyim![]()
Yok kız birakmicam dediydim o nereden çıkmış Allah yazdırmışBırakacaksın yani![]()
Rüzgar varsa dışarı çıksan belli hafifletirKabuk olanlar düzelcek,yara olanlar kabuk tutcak
Evet aradi parktayken kapattım eve gelince aradiGörüntülü konuştun yani ona ne oluyor ki niye savunmaya geçiyor sana bana laf söyleseler hiç savunmaz.
İnşallah yaKabuk olanlar düzelcek,yara olanlar kabuk tutcak
Beni de aramış o ara aşağı inmiştim görmedim vallaEvet aradi parktayken kapattım eve gelince aradi
Aaa bak disarda dökeyim tepineyim dimeRüzgar varsa dışarı çıksan belli hafifletir
O kadar kötüleyince dr gitmek aklıma geldi dimi
Aferin gerçi Bnde sen gibiyimAaa bak disarda dökeyim tepineyim dime
Yaaa bu ara azdi cok yastik bile batar oldu sonra dank ettim gitmeyi