- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #82.501
Ben kaçar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C Chikolata_gozlum etiket olmamis@çiko_bak çok yazma çok giremiycem misafirlerim varhıncımı senden alırım bak
![]()
Güle güle gene gelBen kaçar![]()
Teşekkür ederimOhh mis Afiyet olsun canım sanada kolay gelsin![]()
Marketmiydi orasiAnca geldim market gezdik şimdi de cam silcem![]()
İyiyim canım elhamdülillah. Bayram temizliği yapıyorum. daha dolma vs yapmadım bileRica ederim canım
Sen nasilsin neler yapiyosun bakayim
Arefe günü ne misafiri yaawwwİyiyim canım elhamdülillah. Bayram temizliği yapıyorum. daha dolma vs yapmadım bilebaya yoğunum misafirler bide damladı
Sen nasılsın?
Bugün herkesin işler son ana kaldı galibaİyiyim canım elhamdülillah. Bayram temizliği yapıyorum. daha dolma vs yapmadım bilebaya yoğunum misafirler bide damladı
Sen nasılsın?
Ben anlamam cokTokluk kan şekerim 110 çıkmış tahlilde, kırmızı ile işaretlenmiş. Ne demek olduğunu bilen var mı kızlarref aralığı 150 ile 200müş
Ben de pek anlamıyorum doktor da çıkmış öğlenden sonra bulamadım ki sorayımBen anlamam cok![]()
Yok kız samanlı da balıkçı.Marketmiydi orasi
Yok canım normal bence doktora sor.Tokluk kan şekerim 110 çıkmış tahlilde, kırmızı ile işaretlenmiş. Ne demek olduğunu bilen var mı kızlarref aralığı 150 ile 200müş
NiyeCanım sıkıldı![]()
Doktora artık bayramdan sonraYok canım normal bence doktora sor.