- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #82.741
Çocuk 2 saatdir uyuyor ben iş başındaOoo cocuk uyumus sen yataga![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk 2 saatdir uyuyor ben iş başındaOoo cocuk uyumus sen yataga![]()
Ooo iyi hadi iyi gecelerÇocuk 2 saatdir uyuyor ben iş başında![]()
Bayram bitmedi ama ben bittim görümcemler bende kalıyor kızımın arkadaşları geldi onları ağırlayıp gezdirdim gönderdim daha 2 gün misafirim olur
İyi gecelerOoo iyi hadi iyi geceler![]()
Afattan mesaj geldi yarın için hayırlı bereket versin AllahBizim burada bi rüzgar başladı yağmur yağar sanırım
3gün var yandınBayram bitmedi ama ben bittim görümcemler bende kalıyor kızımın arkadaşları geldi onları ağırlayıp gezdirdim gönderdim daha 2 gün misafirim olur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Burda güzel yağdıBizim burada bi rüzgar başladı yağmur yağar sanırım
Amin evet banada geldiAfattan mesaj geldi yarın için hayırlı bereket versin Allah
Kolay geleBayram bitmedi ama ben bittim görümcemler bende kalıyor kızımın arkadaşları geldi onları ağırlayıp gezdirdim gönderdim daha 2 gün misafirim olur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolay gele yine yorgun olcanBayram bitmedi ama ben bittim görümcemler bende kalıyor kızımın arkadaşları geldi onları ağırlayıp gezdirdim gönderdim daha 2 gün misafirim olur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İyi geceler canımİyi geceler![]()
Vardir ama yohdirBen aslında yohumm![]()
Bende nikim artık yorgun değil ölüYoruldumm![]()
Gitmeeeeeee
Analar çocukları yatmadan heç yataarBende birazdan![]()
Gitmee sana muhtacım sonu sendeBen gidiyoreee
Ben şimdi yattım yatakta okuyorum bittim anamBenim geçmiş yokki bitirdim demin![]()
Banada yarın öyle olursa görümcemler gitmezdeAfattan mesaj geldi yarın için hayırlı bereket versin Allah
3gün var yandın![]()
Kolay gele yine yorgun olcan![]()