- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #82.981
Maşallah12kilo verip okul sonrasi almisti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah12kilo verip okul sonrasi almisti![]()
Bende çatalı bırakıp kürdana sarılıyorumKiz yedigim 2kasik farzet anam dislerim sanki takma dişacıdı agridi
C Chikolata_gozlum hala yorgun hissediyorum uykum var sanki
Buyrun benim
Toptan atarsın, en güzeliBen daha yeterince ödem toplamadım atamam şimdi siz atın![]()
Teşekkürler, hepinizinAfiyet olsun canım
Bayramın mübarek olsun![]()
Sen olmasan zaten tadı tuzu kalmıcakben burdayımmmm
Teşekkür ederimTeşekkürler, hepinizin![]()
Git inan ki, yaktırma parayıDedimki bak 1aylik yazil 350tl yok 3ay 750tl indirim dedi
Dedim gecen senede ayni boku yediniz gitmediniz babasi ve oglu beni dinlemedi ve parayi verdiler.dedim gitmedigin yerde ben gitcem
Öyle yapcam canim baktim eylül gibi birakiyorlar ben gitcem 1ayGit inan ki, yaktırma parayı![]()
En guzeli kahvaltı öncesi spordur,Benim spor bedava. 5 tur vermiş insafsız uygulama. Kahvaltıyı sindireyim yoksa midem ağzıma gelecek yat kalk![]()
Sabah çok iyi oluyor evet ama alışkanlık haline getirmek lazım. Ben açılana kadar.. ohooo. Aç yattığım için epey halsiz uyanıyorum.En guzeli kahvaltı öncesi spordur,
Sabah bayanlar spor yaptiginda daha cok yağ yakimi sağliyormus
Erkekler aksamlari yapinca
Ama bu 5tur fazla sanki
Evet sabah başlarsan devam ettirmek en güzeliSabah çok iyi oluyor evet ama alışkanlık haline getirmek lazım. Ben açılana kadar.. ohooo. Aç yattığım için epey halsiz uyanıyorum.
Uygulama ne derse o. Başladık bi kere. 5 diyorsa 5![]()