- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #83.021
Yaa kv de sanırim bide bayram koşturuyordurCumadan beri girmemiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kv de sanırim bide bayram koşturuyordurCumadan beri girmemiş![]()
Ay zaten +200 -200 gidiyom bakalım ne olacakAyy valla ne olcak bakalim sen gelirsin belkide 200gram eksi gelirsin![]()
Olsun 200 200dürAy zaten +200 -200 gidiyom bakalım ne olacaksen bayramda kilo aldınmı tartıldınmı hiç canım
İnşallah tahililer iyi çıkar dikkat et canım varis ameliyatı benim eltide oldu. 10 gün yatmiş kalmaması gerekiyormuş İnşallah ameliyattan sonra düzelir tarih verdimi doktorOlsun 200 200dür
Ben hep aynıyım bakalim şu varis amelyatindan sonra sişme olmazsa spora baslicam öyle dedi doktor, dahiliye diyetisyene yolladi 23 de randevu var,tahlillere göre liste vercek
İnşaAllah canim,dr. Dedi bir hafta kesinlikle zorlamıcaksin,İnşallah tahililer iyi çıkar dikkat et canım varis ameliyatı benim eltide oldu. 10 gün yatmiş kalmaması gerekiyormuş İnşallah ameliyattan sonra düzelir tarih verdimi doktor
Hayırlısı canım çok bekletiyorlar ya benim kv de diş için gidecekti. 3 aydır Hala çağırmadılar. Bekliyor sistem çok bozuk gerçekten Allah yardımcın olsun canımİnşaAllah canim,dr. Dedi bir hafta kesinlikle zorlamıcaksin,
Ama hâlaa telefon bekliyorum,bu devlet belli olmaz belki bu ay belki 2ay sonra bekliyoruz iste
Amin canımHayırlısı canım çok bekletiyorlar ya benim kv de diş için gidecekti. 3 aydır Hala çağırmadılar. Bekliyor sistem çok bozuk gerçekten Allah yardımcın olsun canım
Nicki değişelimmi bikaç hafta ben yorgun olayımBende çatalı bırakıp kürdana sarılıyorum
C Chikolata_gozlum hala yorgun hissediyorum uykum var sanki
Buyrun benim![]()
İyi köfteleri kurtarmışsınBir tencere eti kavurdum,yarisı yendi bile,kalan az yapraklarim vardi onlarida sardim 3sira falan pisti yendi bitti kül oldu
Köfte yaptim attim dolaba,tatile gidersek kismetse pisirsinler diye
Erik kaynatiyorum gene
Yemegide yedik saat 4te bidaha kahve icerim
Niye sen gitmiyosun,akrabalarin en yaşlısı senmisinEşime biraz dışarı çıkalım diyorum gelen giden olur diye çıkmıyor![]()
Yanlış yapiyosun ben olsam sallamamNasıl bir iş anlamıyorumki anasını satayım gezmeye giderim sen küçüksün sen kalk evde olurum biz büyüğüz evi kapatmayalım darlandum da darlandum![]()
Burda erkek evi olarak benim ama eşimin cinsliğiNiye sen gitmiyosun,akrabalarin en yaşlısı senmisin
Sallamıycamda toplu taşımalar ücretsiz olduğu için tıklım tıklımdır onlara binmek istemiyorumYanlış yapiyosun ben olsam sallamam
Eee tamam erkek evi olarak sen görevini yapmadınmi bugun 3.cü günün,bence calisiyosun gezmek seninde hakkinBurda erkek evi olarak benim ama eşimin cinsliği
Sallamıycamda toplu taşımalar ücretsiz olduğu için tıklım tıklımdır onlara binmek istemiyorum