- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #83.101
Formun buğday patlagi gelmis markete guzelmis yaa ekmek diliminden daha düşük kalorisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adım paylaşıyorsunuz ya, senin uygulama samsung, tanıdıkYaaa bilmedigin ne var senin
Spor kaptani yapmazmi yapar tabiki,sende gel gazla demek istedim,bende sana gaz veririm
Kolay gelsin canim![]()
1.55
Hahahahhadjkd
Boy kaçtı?![]()
Gel gel beklerizAdım paylaşıyorsunuz ya, senin uygulama samsung, tanıdık
Gelirim, siz başlayın bayramı atlatıp, eşlik ederim sporlarınıza
Yaptık doğa yürüyüşümüzü de. 7,5 km![]()
Aynen, evde walk walk bi yere kadarGel gel bekleriz
Yürüyüş güzel olmus hemde açık hava
Bizde arkadasla yürürken büyük sopa almistik,bide domuz var demislerdiAynen, evde walk walk bi yere kadarama doğada da yalnız yürümüyor, korkarım ben her şeyden
böceği var köpeği var...
Ya ben de kocama güveniyom, o da arada bi dahakine çakıyla geleyim diyor, la korkutmasana beni diyorumBizde arkadasla yürürken büyük sopa almistik,bide domuz var demislerdi![]()
![]()
Çakı karşinıza çıkacak hayvana ne yaparkiYa ben de kocama güveniyom, o da arada bi dahakine çakıyla geleyim diyor, la korkutmasana beni diyorum![]()
SevindinAaa bizdensin sende![]()
Ben karışmam, onun savaşı. Seçsin silahını. İsterse taş atsınÇakı karşinıza çıkacak hayvana ne yaparkipompali tüfek lazım
![]()
Uykum var gidiyorumAllahim![]()
![]()
![]()
![]()
He, yarısı yerin altında olangillerAaa bizdensin sende![]()
2tane sopayla aslan kaç paraparapom deyin kaçarlarBen karışmam, onun savaşı. Seçsin silahını. İsterse taş atsın![]()
Anamm erkenden geceler diyosunUykum var gidiyorumyarın gelirim inşallah
iyi geceler muck muck
![]()
Erkenden kalktım kızda uyumuşken bende sızayımAnamm erkenden geceler diyosun![]()
Iyi geceler canimErkenden kalktım kızda uyumuşken bende sızayım![]()