- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #83.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn yıkadım uyur inşallahAy bir bebe kaldı yıkanacak oda yemeğini yesin![]()
Bi konuda biraz laylaylom takılmışNe kadar ceza yedi? Merak da ettim nerde ne oldu ama söyler belki dönünce.
Geçti ya sayılı saat az kaldı 15 dk da gelebilirFiliz, geçmiş olsun bacım.
DeneyeyimBi konuda biraz laylaylom takılmış
Geçmiş mesajlarına bak istersen![]()
Afiyet olsunAyıp olur söylersem
Çok severim şarkıyı![]()
SaolasınAfiyet olsun![]()
Mutlu olduysan boş ver sonucu. Ben kalorili bir şey yediğimde tadını beğenmediysem sinir oluyorum. Beğendiysem birkaç güne telafi ederim ama pişman olmam.Saolasın
Yedik bitti bile bakalım sonuç nasıl oldu![]()
Sanırım buldum, ekip oradaymış. AnladımBi konuda biraz laylaylom takılmış
Geçmiş mesajlarına bak istersen![]()
Bn yabancı tatları pek sevmem sevdiklerimi yedim Bnde yarın telafi başlıyorMutlu olduysan boş ver sonucu. Ben kalorili bir şey yediğimde tadını beğenmediysem sinir oluyorum. Beğendiysem birkaç güne telafi ederim ama pişman olmam.
Bugün gelir canım dün bu saatlerde gitti 24 saat olması lazimNe kadar ceza yedi? Merak da ettim nerde ne oldu ama söyler belki dönünce.
İstiyor zaten hiç birşeyden geri kalmıyor maşallahEh, küçük o annesi, isteyecek tabiimerak ediyor
![]()
Daha gelmemiş
Evet başlıyoruz yarınEvett bayram bittiğine göre biraz ipleri elimize alalımsevgili hocam canan karatayın kulakları çınlasın
10 demişti ya yarın mı acabaDaha gelmemiş![]()
Bilmiyorum canım 24 saat ise dün bu saatlerde gitti elbet gelir10 demişti ya yarın mı acaba![]()
İpler kaçtı peşinde koşuyorumEvett bayram bittiğine göre biraz ipleri elimize alalımsevgili hocam canan karatayın kulakları çınlasın