Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağzının tadını biliyormuş 🥴
Kaynamis yumurta yemez,ayni ablasi,peynir yemez bende omlet isteyince icine katıyorum kakalıyorum yani🤫
Ablasi gibi yumurta,peynir yemez sebze yok,ablasi balik agzina sürmez,bu balik hastasi

Kaynamis yumurta yemez,ayni ablasi,peynir yemez bende omlet isteyince icine katıyorum kakalıyorum yani🤫
Ablasi gibi yumurta,peynir yemez sebze yok,ablasi balik agzina sürmez,bu balik hastasi
Hey maşallah ne yiyor peki ablası
Sana çekmişler sende seçiyorum demiştin 🙊

Hey maşallah ne yiyor peki ablası
Sana çekmişler sende seçiyorum demiştin 🙊
Sebzelerden taze fasulye,bezelye
Kuru fasulye,nohut,kofte oyle seyler
Ben sebze yerim sadece,pirasa,bamya,sogan sarimsak yemem,sarimsagi arada cacıga katarim çünkü biryerlerimde bisey cikmaya başladiginda

Sebzelerden taze fasulye,bezelye
Kuru fasulye,nohut,kofte oyle seyler
Ben sebze yerim sadece,pirasa,bamya,sogan sarimsak yemem,sarimsagi arada cacıga katarim çünkü biryerlerimde bisey cikmaya başladiginda
Maşallah 🧿 maşallah 🧿

İnşallah olur diyim
Belki dua kapım açıktır oluverir 🥰
Yaaa bizim belki 2 ev belkide 3 ev alcak kadar yerimiz var,ama benim kocam at gözlüklü geri kafali bir insan🙃
Artik ev ve araba almayi gectim evi tadilat yaptirmamız lazim alt kati busene kısmetse bakalim

Yaaa bizim belki 2 ev belkide 3 ev alcak kadar yerimiz var,ama benim kocam at gözlüklü geri kafali bir insan🙃
Artik ev ve araba almayi gectim evi tadilat yaptirmamız lazim alt kati busene kısmetse bakalim
Ya bazı adam ne yaparsan yap anlamaz anca dank edecek onu da bekle babam bekle.
İnşallah yapılır sende rahat edersin.

Ya bazı adam ne yaparsan yap anlamaz anca dank edecek onu da bekle babam bekle.
İnşallah yapılır sende rahat edersin.
Heee iste o adam bu adam,cocuklara mal bırakayim derken olan bana oluyor iste,neyse Allah neyi göstercek bizde onu yasıcaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X