- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #83.561
Ayy benim kız bu saatte omlet istedi maydanozlu peynirli kekikli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz neden anca evinize geldiniz gece uzun didiklersinizAmaann birşey diyecem olmayacak didikliyoz anca birbirimizi![]()
Ağzının tadını biliyormuşAyy benim kız bu saatte omlet istedi maydanozlu peynirli kekikli![]()
Kaynamis yumurta yemez,ayni ablasi,peynir yemez bende omlet isteyince icine katıyorum kakalıyorum yaniAğzının tadını biliyormuş![]()
Hey maşallah ne yiyor peki ablasıKaynamis yumurta yemez,ayni ablasi,peynir yemez bende omlet isteyince icine katıyorum kakalıyorum yani
Ablasi gibi yumurta,peynir yemez sebze yok,ablasi balik agzina sürmez,bu balik hastasi
Sebzelerden taze fasulye,bezelyeHey maşallah ne yiyor peki ablası
Sana çekmişler sende seçiyorum demiştin![]()
Neyi kızDe gız niye demin![]()
Kendini didiklesinKiz neden anca evinize geldiniz gece uzun didiklersiniz![]()
Ne cikolatası ne cikolatası
Bitter tabisiNeyi kız
Kendini didiklesin
Ne cikolatası ne cikolatasıdiyet yapıyoruz biz burda sen cikolata diyorsun
![]()
MaşallahSebzelerden taze fasulye,bezelye
Kuru fasulye,nohut,kofte oyle seyler
Ben sebze yerim sadece,pirasa,bamya,sogan sarimsak yemem,sarimsagi arada cacıga katarim çünkü biryerlerimde bisey cikmaya başladiginda
Ayse geziyor deniz kenarlarinda yemek falan yiyor
Belli zaten hiç uğramadığındanAyse geziyor deniz kenarlarinda yemek falan yiyor![]()
Heee gündüz ablasi gecelerin kadını kardesiBelli zaten hiç uğramadığındanafiyet olsun
![]()
İnşallah olur diyimHeee gündüz ablasi gecelerin kadını kardesi![]()
malesef bizim arabamiz yok,benim kocam oyle seylere meragida yok
İnşaAllah canimİnşallah olur diyim
Belki dua kapım açıktır oluverir![]()
Yaaa bizim belki 2 ev belkide 3 ev alcak kadar yerimiz var,ama benim kocam at gözlüklü geri kafali bir insanİnşallah olur diyim
Belki dua kapım açıktır oluverir![]()
Ya bazı adam ne yaparsan yap anlamaz anca dank edecek onu da bekle babam bekle.Yaaa bizim belki 2 ev belkide 3 ev alcak kadar yerimiz var,ama benim kocam at gözlüklü geri kafali bir insan
Artik ev ve araba almayi gectim evi tadilat yaptirmamız lazim alt kati busene kısmetse bakalim
Heee iste o adam bu adam,cocuklara mal bırakayim derken olan bana oluyor iste,neyse Allah neyi göstercek bizde onu yasıcazYa bazı adam ne yaparsan yap anlamaz anca dank edecek onu da bekle babam bekle.
İnşallah yapılır sende rahat edersin.