- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #83.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kocayı bi silkelemek lazımHeee gündüz ablasi gecelerin kadını kardesi![]()
malesef bizim arabamiz yok,benim kocam oyle seylere meragida yok
Hic birseye canimSenin kocayı bi silkelemek lazımNeye merakı var kendilerinin?
Kariyer basamağına buradan başladımHayırlı olsun![]()
Aynen öyle tarla alsin tarla alsin tarla alsin
E alsın tarla da, iyi güzel ama hayat da geçiyor. Yaşamak lazım geç olmadan.Aynen öyle tarla alsin tarla alsin tarla alsin![]()
Benim yaşım 39,kendisi 51 yasinda,hâlaa baba evinde oturuyor,tamam bende seviyorum burayi ama biseyler yapılsa keske,çok birsey istemiyorum kendiside biliyor,kredi cekmektense ufak yeri satsa hem araba alabiliyor hem evi yapabiliyorE alsın tarla da, iyi güzel ama hayat da geçiyor. Yaşamak lazım geç olmadan.
Gitti mi Aşegil tuttukları eve?
Yok canim ayin 23 de gitcezGitti mi Aşegil tuttukları eve?
Kafasının dikine gidip aileden fikir almayan erkekler vardır. Etrafa danışır bak bunlar, başkalarını dinler ama en yakını olan eşini inatla dinlemez. Karısını dinlemek bir şey eksiltir sanki. Öyle biri sanki enişte beyBenim yaşım 39,kendisi 51 yasinda,hâlaa baba evinde oturuyor,tamam bende seviyorum burayi ama biseyler yapılsa keske,çok birsey istemiyorum kendiside biliyor,kredi cekmektense ufak yeri satsa hem araba alabiliyor hem evi yapabiliyor
Geç ısındı bu sene ortam. Temmuz sonu olması iyi olmuş. Dinlenin, güneşlenin bi güzel, ohhYok canim ayin 23 de gitcez
Aynen öyle canim,hep baskalarini dinleyip beni arka plana atiyor,ama sonunda dedigime geliyor,bende demedimmi diye lafimi sokuyorum,ama kiymeti yokkiKafasının dikine gidip aileden fikir almayan erkekler vardır. Etrafa danışır bak bunlar, başkalarını dinler ama en yakını olan eşini inatla dinlemez. Karısını dinlemek bir şey eksiltir sanki. Öyle biri sanki enişte bey![]()
Kismetse inşaAllah canimGeç ısındı bu sene ortam. Temmuz sonu olması iyi olmuş. Dinlenin, güneşlenin bi güzel, ohh![]()
Zaten yeni nesil köydü, tarlaydı beğenmez ki... Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız. Bizim de var köyde 10 dönüm yerimiz. Bence çocukların hiç biri beğenmez orayı. Biz kendimizi eğliyoruz işte bir de çocuklar doğal ortamda büyüyor diye. Yoksa yatırım olarak hiç görmedik valla.Aynen öyle canim,hep baskalarini dinleyip beni arka plana atiyor,ama sonunda dedigime geliyor,bende demedimmi diye lafimi sokuyorum,ama kiymeti yokki
Yarin öbürgün cocuklarin birisi dönup bakmicak,yada iyki bana bu mallari biraktin bile demicek
YAa bizim bahce zeytinlik ve incirlikZaten yeni nesil köydü, tarlaydı beğenmez ki... Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız. Bizim de var köyde 10 dönüm yerimiz. Bence çocukların hiç biri beğenmez orayı. Biz kendimizi eğliyoruz işte bir de çocuklar doğal ortamda büyüyor diye. Yoksa yatırım olarak hiç görmedik valla.
Sizin maşallah baya büyük tabi ama dediğin gibi kimse gelip başında durmaz özel ilgisi olmadığı sürece.YAa bizim bahce zeytinlik ve incirlik
Icinde,elma,ceviz,armut,erik,seftali hepsi var oyuzden satma taraftari degil
Yoksa kız mı gelip kocasinla bakcak oglanmi gelip karisinla
Kışın soğuk oluyor muKismetse inşaAllah canim
Şuanda burası serin ayaklarim üşüdü