- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #83.721
Hepsi bütün alıntılar bileTüm cevapları olumsuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi bütün alıntılar bileTüm cevapları olumsuz![]()
GünaydınGünaydın canım![]()
Çivili olsun, stres alırNasıl olcak o yatağamı yatsin istiyosun![]()
Hosgelmişsen kardesGünaydın kızlar![]()
Hoşbulduk canımHosgelmişsen kardes![]()
Oğlan bana sardı espri yaptı güldüm bi daha gül diyor
Ayy şaşkınOğlan bana sardı espri yaptı güldüm bi daha gül diyor
Birazdan etkinliğe götürecem oynasınlar biraz![]()
Okul içinde tatil günlerde çocuklar için etkinlik oluyor haftada 2 yada 3 gün okula bırakır gibi bırakıyorum anneler başka odada toplanıyor kahve içiyor yada eve gidiyor çocuklar 2-3 saat etkinlik yapıyor el işi spor bilgisayar oyunu resim yapma gibi şeylerle uğraşıyor okulun oyun parkında oynuyorlar belli saate kadar birazdan gidecezAyy şaşkın
Surekli espri yap ozaman de
Ne etkinligi var
Aaaa sayi bu hafta regli günü herkesin![]()
![]()
Neguzel ordaki egitimler bile,burda malaesef herkes basindan savsin diye bakiyorlar,özele verirsen anca gitsin yüzsün,yada basketbol futbol gibi seyler varOkul içinde tatil günlerde çocuklar için etkinlik oluyor haftada 2 yada 3 gün okula bırakır gibi bırakıyorum anneler başka odada toplanıyor kahve içiyor yada eve gidiyor çocuklar 2-3 saat etkinlik yapıyor el işi spor bilgisayar oyunu resim yapma gibi şeylerle uğraşıyor okulun oyun parkında oynuyorlar belli saate kadar birazdan gidecez![]()
Ahh iyi baribende ikinci gunumdeyim ohhh oldum rahatladı sinirciklerim
Çok gergin oluyorum öncesinde![]()
Özel gidince mi yüzme dersi alabiliyor çocuklar çok değişik eğitim sisteminde herkes eşit haklara sahip olması lazımNeguzel ordaki egitimler bile,burda malaesef herkes basindan savsin diye bakiyorlar,özele verirsen anca gitsin yüzsün,yada basketbol futbol gibi seyler var
Para verirsen düdüğü çalarsin demiş Nasrettin HocaÖzel gidince mi yüzme dersi alabiliyor çocuklar çok değişik eğitim sisteminde herkes eşit haklara sahip olması lazım
bende hergün nere götürsem diye düşünüyorum evde sıkılıyorlar bu etkinlikler iyi oluyor çocuklar için bir uğraş
etkinlik günlerinde etkinliğe diğer günlerde ben bi yerlere götürüyorum 21 ağustosa kadar durumlar böyle![]()
Hee valaAz kaldi az![]()
Benim miTüm cevapları olumsuz![]()
Hele heleeeHepsi bütün alıntılar bile![]()
Bak hâlâ surat bi karış, dil dışardaHee vala
Benim mi
Hele heleee![]()
Bizdeki eşitlik, sözlükleri baştan yazdırırÖzel gidince mi yüzme dersi alabiliyor çocuklar çok değişik eğitim sisteminde herkes eşit haklara sahip olması lazım
bende hergün nere götürsem diye düşünüyorum evde sıkılıyorlar bu etkinlikler iyi oluyor çocuklar için bir uğraş
etkinlik günlerinde etkinliğe diğer günlerde ben bi yerlere götürüyorum 21 ağustosa kadar durumlar böyle![]()