• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off korka korka ciktim...
20220715_081807.jpg

Arti bilmem kaç😔

En son 73.3 idim
Arti 400

Günaydın kızlar 😍
Günaydın canım 🥰
Günaydın canım 🥰
İlaç icicem diye erken tartıldım kaptanim
Tamam canim
67.9 neyse 100 gr almışım iyi bence 🤣
Iyi cok artın yok kiz🤔
Off korka korka ciktim...
Eki Görüntüle 3097563

Arti bilmem kaç😔

En son 73.3 idim
Arti 400
Cok artiyla gelmeden gene de canim🤔

YAa bizim bahce zeytinlik ve incirlik
Icinde,elma,ceviz,armut,erik,seftali hepsi var oyuzden satma taraftari degil
Yoksa kız mı gelip kocasinla bakcak oglanmi gelip karisinla
Yani.ayni benim babam.mal biriktirir.bir de acıtasyon yapar benden baska calisan yok diye.trip atar.cocuklarin evlenmis,65 olmussun.maddi sıkıntın ,rahatina baksana....
Amannn bosver canını hic sıkma.valla bunlar insanı hasta eder....rahat ol.ne dertlj insanlar var.bu tip lerden anadolumuzda cok var inan. Turkish typical man🥴🥴🥴
Derin nefes...cok derinnnnnnn....daha daha........
Ben tartılmiyomki :KK70: :KK70: :KK70:
Nasil yaaa hepimizi tarttırıp kendin tartılmıyon mu:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Millet uyudu ama ben de yatmadan sana bir şey söyleyeyim. Altı yıl önce bir gaza geldim (bir gazdır gidiyor 😆) ikinciyi doğurayım dedim. Buraya da öyle girdim. Gebelik sayfalarına takıldım. Olmadı, iyi ki de olmadı, geçti o gaz sonra. İlk çocuk acemiliktir ya, gergin olursun. Bebeklik dönemini relax yaşamak istedim aslında. Relax ol bacım ya. Doğan çocuk büyür. Sağlıklı olsun yeter ki. Çamura batar, temizlenir. Gazı olur çıkar. Sen de kendini ihmal etme. Üşüyorsan giy çetiğini. Bebek için değil. Tatlı istiyorsan ye, süt olsun diye değil. Sen mutluysan o mutlu. Sen gerginsen o gergin 😘
Ayyyyynen katiliyorum.
Birincide cok korkup ihlamur bile vermwmistim.gauli nebek.ver ihlamuri rahatlasin di mi.yok .bebek ayri zorlandi ben ayri.5 ay evden disari bebegimle yalniz cikmaya bile korktum.koy arabaya gezsin.cocuk hava alsin.sen de al di mi.kendimi oyle bunaltmisim ki.simdi gecmise gidebilsem kendine gel diye kendime bu tokat patlatirdim :tokat:
Saol kaptanım kesin nazara geldim ayakta duramiyom çocuklara bişey olmasın dedim ama kızıminda ateşi çıkmaya başladı
😔
Gecmis olsun canım

Yani.ayni benim babam.mal biriktirir.bir de acıtasyon yapar benden baska calisan yok diye.trip atar.cocuklarin evlenmis,65 olmussun.maddi sıkıntın ,rahatina baksana....
Amannn bosver canını hic sıkma.valla bunlar insanı hasta eder....rahat ol.ne dertlj insanlar var.bu tip lerden anadolumuzda cok var inan. Turkish typical man🥴🥴🥴
Derin nefes...cok derinnnnnnn....daha daha........

Nasil yaaa hepimizi tarttırıp kendin tartılmıyon mu:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ayyyyynen katiliyorum.
Birincide cok korkup ihlamur bile vermwmistim.gauli nebek.ver ihlamuri rahatlasin di mi.yok .bebek ayri zorlandi ben ayri.5 ay evden disari bebegimle yalniz cikmaya bile korktum.koy arabaya gezsin.cocuk hava alsin.sen de al di mi.kendimi oyle bunaltmisim ki.simdi gecmise gidebilsem kendine gel diye kendime bu tokat patlatirdim :tokat:

Gecmis olsun canım
Saol canım

İyiyim bende misafir var 🤪giriyorum iki okumadan cikiyorum

He toplaniriz bir iki güne ben dün sabah 70.45 idim bugün kaçın bilemiyorum kaptanım 😁😁
Tartıl bakalım bugunde eger öyleyse bayramı güzel atlatmışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X