- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #84.301
Ayy inşallah olur niye olmasın yaNe guzel yemek cesitleri var ben cok severim degisik kültürleri keske imkanim olsa heryeri gezip yemeklerini yesem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah olur niye olmasın yaNe guzel yemek cesitleri var ben cok severim degisik kültürleri keske imkanim olsa heryeri gezip yemeklerini yesem![]()
Yaaa insaAllah hep icimde var gezip yemeklerini yemek zengin olursamAyy inşallah olur niye olmasın ya![]()
Yaaa neden olmasın Bnde güneydoğuyu gezip yemek istiyorum Hatay Adana Antep Urfa Mardin Diyarbakır AdıyamanYaaa insaAllah hep icimde var gezip yemeklerini yemek zengin olursam![]()
![]()
Aha iste benim kafaYaaa neden olmasın Bnde güneydoğuyu gezip yemek istiyorum Hatay Adana Antep Urfa Mardin Diyarbakır Adıyaman![]()
Hadi gidek bavula gerek yokAha iste benim kafa![]()
Tamam don kilot yoldan alırizHadi gidek bavula gerek yokBn bide köylerini gezmek istiyorum köy sofrasında köy ekmeği onlara yardım etmek ve yemek
onları değil he hazırladıklarını
![]()
Lennnn onu sürtüşme için alıyorlar bize gerek yokTamam don kilot yoldan alıriz![]()
![]()
tangayada günlük ped koydukmu
![]()
Iste aklima nerden geldiyse tamam yaLennnn onu sürtüşme için alıyorlar bize gerek yok
Bavul yok dediysem küçük bi çanta yaparız![]()

Yaşı tutuyor onun sen dolanmaAz+18 lerde dolan![]()
TamamAz+18 lerde dolan![]()
Aferin bende bakmıyorumBen bakmıyorumki![]()
Hehe bende yedimAferin bende bakmıyorum![]()
Lan ki sen meraklı biri nasil olcakTamam beraber bakmayalım![]()
Arada göz ucuyla bakıyorum devamını okumuyorum kiHehe bende yedim
Göz ucuylada olsa bakiyosunArada göz ucuyla bakıyorum devamını okumuyorum ki
TmmTamam beraber bakmayalım![]()