• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canısım :KK200:

Aman abla cıkartma benı sakın gerı gelecegım ben :KK49::dua::dua::dua::dua:

Iyım ablam sızler nasılsınız vlla ben aynı evı tuttmuştuk temızledım güzelce bayram sonu taşıyacaktık adam ben vazgeçtim evı kiralakmaktan dedı tutturdu 😔😔😔😒😒😒sonra da kavga kıyamet artık vazgeçtik sımdı tekrar ev arıyoruz gerçekten artık gülüyorum 😂 halımıze
Hacişşşkkoomm hoşgeldin 🥳 ne sans varmıs sizde hayırlıssı olsun 🥺

Iyım ablam sızler nasılsınız vlla ben aynı evı tuttmuştuk temızledım güzelce bayram sonu taşıyacaktık adam ben vazgeçtim evı kiralakmaktan dedı tutturdu 😔😔😔😒😒😒sonra da kavga kıyamet artık vazgeçtik sımdı tekrar ev arıyoruz gerçekten artık gülüyorum 😂 halımıze
O nasıl bi şey temizlik boşa mı yaptın masrafını karşılasın

Günaydın herkesee dün uyuyakalmışım menümü yazamadım ama bugün de çok yoğundu anca aldın telefonu elime
Dünün menüsü :
Sabah ;yarım simit ,domates,peynir , menemen

Akşam : ızagara tavuk,közde sebze ,bir avuç patates kızartması
Ara : peynirli sandviç

Bugün de ne sabah ne öğlen bir şey yiyebildim yoğunluktan ,gerçi daha su bile içemedim 🙄

Sabah da tartuda 73 gördüm yine 😡
Bir türlü kurtulamadım şu 73 den sürekli o sayıyı görüyorum , 70 in altına düşemedim bir türlü

Canlarım bebişkolarım aşkolarım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hoşgeldin canım😍😘 yine alıntılamışım boşa gitmesin dedim🤣🤣🤣

Aa amanyak adam 😏😝😕😶😔
İvit yap baktıkça yemiş oluruz 😂😂
Tamam 1 haftadan sonra ismim R.....llo 🤫🤣🤣🤣
Yok kizzzz sallamiyorum 🙈🙈 covit aşısı oldum iki gündür covitli gibi yatıyorum bisey de yediğim yok 🙃
Şifa olsun

Simdimi oldun daha gecmis olsun
Cumartesi öğleden sonra olduk gece 4 é kadar hiçbişey yoktu 4 te bi uyandım aman allahım kirpik diplerim bile ağrıyor eşime diyorum inanmıyor 😂insanın gozkapagi ağrir miymis yaaa 😂
Parmaklarım kulagimin arkası böyle varya hiç aklıma gelmeyecek yerlerim ağrıdı vücudumda birde diken batiyor gibi bişi oldu bugün geçti gibi şükür
Ablamlara diyorum yeni yeni semptomlar çıkarma diyorlar 😀😀

Cumartesi öğleden sonra olduk gece 4 é kadar hiçbişey yoktu 4 te bi uyandım aman allahım kirpik diplerim bile ağrıyor eşime diyorum inanmıyor 😂insanın gozkapagi ağrir miymis yaaa 😂
Parmaklarım kulagimin arkası böyle varya hiç aklıma gelmeyecek yerlerim ağrıdı vücudumda birde diken batiyor gibi bişi oldu bugün geçti gibi şükür
Ablamlara diyorum yeni yeni semptomlar çıkarma diyorlar 😀😀
3tane oldum kolum kütük gibiydi sifa olsun insaAllah 🥰

Menumu yazayım 😂😂yoksa beni piçaklayacak bayankaptanella 😂
Sabah yok (hastane işlerim vardı )
Öğlen (yoğurt kayısı yulaf)
Ara ( nescafe sütle / leblebi / 4 kare gofret)
Aksam (es kişisi tavukdunyasina gidelim diyor 😎beyimdir evimin direğidir napayım gidiyim bari 😃)
3 ltre su E Elif_Eylul

Menumu yazayım 😂😂yoksa beni piçaklayacak bayankaptanella 😂
Sabah yok (hastane işlerim vardı )
Öğlen (yoğurt kayısı yulaf)
Ara ( nescafe sütle / leblebi / 4 kare gofret)
Aksam (es kişisi tavukdunyasina gidelim diyor 😎beyimdir evimin direğidir napayım gidiyim bari 😃)
3 ltre su E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X