- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #85.121
Aaa Allah korumuşÜşüdük söylemesi ayıp![]()
Camide gezerken ruzgardan çatırt diye dal kırıldi,sonra kiremitler düştü bereket cocuklar camiye girmisti o ara
Üşüdünüzmü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa Allah korumuşÜşüdük söylemesi ayıp![]()
Camide gezerken ruzgardan çatırt diye dal kırıldi,sonra kiremitler düştü bereket cocuklar camiye girmisti o ara
ÜşüdükAaa Allah korumuş
Üşüdünüzmü![]()
Dans kategorisinde sonuncu sayfadaAllahim hic bakmiyorum ben bunlara
Bunlar otobus yolculuğu yapiyormuş gibiler
Etmeyaa benim işte yuvarlanıp gidiyom.Aaa bende seni merak ettim tüh tüh
Iyiyim napayim sen nasilsin
Teşekkürler kaptanım Allah'tan annem gelince hiç durmuyor yunlerimi yıkamaya geliyor benim tatilim başlıyor az çenesi durmasada annem burdayken işler yuruyoGözün aydin![]()
Ooo iyiymis sen şanslısınTeşekkürler kaptanım Allah'tan annem gelince hiç durmuyor yunlerimi yıkamaya geliyor benim tatilim başlıyor az çenesi durmasada annem burdayken işler yuruyo![]()
Dimi yer kalmamış oturmaya ayakta gidiyorlarBunlar otobus yolculuğu yapiyormuş gibiler![]()
Devamlı eleştirilmenin neresi sanslilikOoo iyiymis sen şanslısın![]()
Hadi gözün aydın o zamanTeşekkürler kaptanım Allah'tan annem gelince hiç durmuyor yunlerimi yıkamaya geliyor benim tatilim başlıyor az çenesi durmasada annem burdayken işler yuruyo![]()
Neyini eleştiriyor iş yapmanımıDevamlı eleştirilmesi neresi sanslilik![]()
Teşekkürler çiko bide bizim mesaj doldurma zamanımız ne zaman gelecek bisuru boş mesaj atacaz bekliyom daaaHadi gözün aydın o zaman![]()
Allahtqn bugun öğlen guzel doyurmusumBu saatte yemek yapcan oha oha
Yaaa bizde kapatalım bende istiyom bana ne bana ne![]()
Veli toplantisi mj varmis kiYarın benim annemde geliyomus aradı akşam üstü aradı
Ay evet abla yoğundum bugün hiç gelemedim nasılsın napıyorsun![]()
Orasi neresi ki?Üşüdük söylemesi ayıp![]()
Bunlar otobus yolculuğu yapiyormuş gibiler![]()
Onun zamanı yokki yaz gitsinTeşekkürler çiko bide bizim mesaj doldurma zamanımız ne zaman gelecek bisuru boş mesaj atacaz bekliyom daaa![]()
Burasi köyVeli toplantisi mj varmis ki
ya rabbim sana geliyorum
Orasi neresi ki?
![]()