• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
El ayak hastalığı benim kızımda atlattı iki yaşında felandi bütün tırnakları döküldü yerine yenisi çıktı tamamen tirnalarinin duzelmesi 3 ay sürmüştü
3 gün yüksek ateş yaptı istahsizlik halsizlik Vs çok berbat bir hastalık
Bizde Parktan kapmisyik ve doktorumuz suriyelilerden sonra türedi bu hastalıklar demişti 🙁

Evet kız hatta Suriyelilerin ilk gekmeye başladığı zaman doktor şey demişti bunlar bu kadar çok geliyor beraberinde görmediğimiz hastaliklari gorecez diye haklı çıktı oğlum parkta kapmisti bı iki defa doktora bana çocuğu her park sonrası mutlaka yıka demişti parka gün içinde 50 defada gidilse 50 defa yıkarım o yüzden
Aynısını demişti bizim dr da valla

El ayak hastalığı benim kızımda atlattı iki yaşında felandi bütün tırnakları döküldü yerine yenisi çıktı tamamen tirnalarinin duzelmesi 3 ay sürmüştü
3 gün yüksek ateş yaptı istahsizlik halsizlik Vs çok berbat bir hastalık
Bizde Parktan kapmisyik ve doktorumuz suriyelilerden sonra türedi bu hastalıklar demişti 🙁
Geçmis olsun canım

Gördüm cnm ne oldu bitti hiç anlamadım 😢
Son yazılanları okudun mu asya başka bir hesap açmış ordan uzun uzun durumu yazmış matmazelde aygibi de destekler yorum yazmıştı hem yazılanlar hem üyeler hepsı silinmiş 😔nazar oldu topik

Son yazılanları okudun mu asya başka bir hesap açmış ordan uzun uzun durumu yazmış matmazelde aygibi de destekler yorum yazmıştı hem yazılanlar hem üyeler hepsı silinmiş 😔nazar oldu topik
😔 😔

Burda konusmasak canim olaylari biliyorum,simdi herkes biseyler sorar burda konusulur bizim burasida karisir

Hadi gelin kahve içelim gece kahvesi kizzzz olmaz mı foto atiyim mi Size 😂 yanlız var ya dışarda nasıl yağmur yağıyor fırtına var temmuz ayı resmen ekim ayından rol çalmış camları kapattık ayaklarima çorap bile giyindim 😂
Tam Karadeniz desene 😢 bizim burasıda rüzgârlı çok

Aynen valla yağmur nasıl vuruyor tıkır tıkır binanın dışına 🙃😍
Afiyet olsun kayfenn 🥰
Kız gece içiyorsun bebe etkilenmiyor demi
Bn korkudan belli saat sonrası içemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X