- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #85.281
Valla iyi oldu geciktirici kullanmak zorunda kalmadım biter bari o güne kadarGecmis olsun iyi olmus![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla iyi oldu geciktirici kullanmak zorunda kalmadım biter bari o güne kadarGecmis olsun iyi olmus![]()
3 gün erken geldiGecmis olsun iyi olmus![]()
Bnm gibi desene3 gün erken geldi![]()
Bende onu düşünüyordum çok sinir bozucu bir durum olacaktı neyse ki biter o zamana kadarBnm gibi deseneiyi hadi tatilde rahat edersiniz ne güzel
![]()
Ahaahaaaa40 yilda bir Tam temizlik moduna girdim ne elektrik var ne su![]()
Evren temizlik yapmana karşı40 yilda bir Tam temizlik moduna girdim ne elektrik var ne su![]()
40yaşındamısın40 yilda bir Tam temizlik moduna girdim ne elektrik var ne su![]()
Bak ben yapmıyorumEvren temizlik yapmana karşı![]()
Sen temizlik yaptın boşverBak ben yapmıyorum![]()
Bn yapıyorumda noluyor kızı uyuttum tezgahı çamaşır suyu banyosu yaptırdımBak ben yapmıyorum![]()
Bende az iş yapayım dedim uyandıBn yapıyorumda noluyor kızı uyuttum tezgahı çamaşır suyu banyosu yaptırdımtam iş bitti oturacam hanım uyanmış koltuğa tutunmuş duruyor
![]()
Allahım espiri mi![]()
Ne oldu begenmedinizmi
Neguzel işte sana yardimci oluyorBn yapıyorumda noluyor kızı uyuttum tezgahı çamaşır suyu banyosu yaptırdımtam iş bitti oturacam hanım uyanmış koltuğa tutunmuş duruyor
![]()
Çok beğendimNe oldu begenmedinizmi![]()
Hee yardımcı heryer barmak iziNeguzel işte sana yardimci oluyor![]()
TeşekkürlerÇok beğendim![]()