- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #85.341
Sen sivilce git kulağımın içinde çık başka çıkacak yer bulamadı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yedipin ödem bişi yapsa +çıkar üzülürsünŞimdi hergun tartilmaya başlayalı istikrarli olmaya başladım![]()
Ozamanda üzülmüyorum devam ediyorum çünkü kaptandan korkuyorum bu sefer assagi tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı hiç kacamiyorumAma yedipin ödem bişi yapsa +çıkar üzülürsün![]()
Sen benimi takip ediyon bakım he karbon diyetine bakiyom bakım bu insanlar neler yapmışlar
Tesadüf gördümSen benimi takip ediyon bakım he karbon diyetine bakiyom bakım bu insanlar neler yapmışlar![]()
![]()
Tesadüf gördümbakma bi yere bakma
![]()
Son iki gün kabak detoxu yap![]()
heyecan yapıyorum kız 69 u görecem diye bir an önce görmek istiyorum
Hah bende ondan bahsettim bak yapamiuom kıtlık moduna geçiyorum sanki dünyalarda geri kalmışım gibime geliyo herseyden yemek istiyorum o zaman beynimi kırım emiSon iki gün kabak detoxu yap![]()
Çok ruzgar var burda,piknige geldik mangal uçuyorBizimde esiyor şükür ama sizin kadar serin değil
Selam canim nasilsinSelam kuzular![]()
Afiyet olsun canımSelamm bugün menüm
Sabah
Çeyrek lavaş içine yumurtalı peynirli dürüm
Öğlen
1 kase semizotu
Akşam
1 kepçe çorba
Et haşlama
Kaç derece canım bura 25 üstüne çıktımı çok kötü oluyor ya bugün 38 dereceBurasida esiyor bu hafta öyleymis![]()
Bizde sahile doğru gidiyoruz artık denize uçarız bu sayede ayak sokmuş olurumÇok ruzgar var burda,piknige geldik mangal uçuyor
Selam canim nasilsin
Afiyet olsun canım![]()
Iyiyim çok şükür abla sen nasılsınÇok ruzgar var burda,piknige geldik mangal uçuyor
Selam canim nasilsin
Afiyet olsun canım![]()
Sagol canim bende iyiyim iyi olmaya calisiyorumIyiyim çok şükür abla sen nasılsın
AnamÇok ruzgar var burda,piknige geldik mangal uçuyor
Selam canim nasilsin
Afiyet olsun canım![]()