• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aayy ne güzel menüüü 🤪🤪 benim de sekerim biraz yüksekti böyle ara öğünlerim vardı işte

Bunne beee 🤣🤣🤣🤣

Aayy gecmiş olsun canım 🥺🥺🥺

Yuuhh 6 ne be 😂😂😂😂😂😂
Hedayeeee
Sen ne bilirsin romantik hedayeeee:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aayy ne güzel menüüü 🤪🤪 benim de sekerim biraz yüksekti böyle ara öğünlerim vardı işte

Bunne beee 🤣🤣🤣🤣

Aayy gecmiş olsun canım 🥺🥺🥺

Yuuhh 6 ne be 😂😂😂😂😂😂
Tabi hayatında böyle hediye aldın mı hiç 😂😂😂😂 Bn sevinirim patlıcan çok severim çünkü 😂😂😂😂😂

Sabah kahvalti
1dilim peynir,1yumurta,bol yesillik,bol Domates salatalik,2ceviz,2kayısı,3dilim ekmek😱
Öglen
Corba,2dilim ekmek,salata,yogurt
Ara
2meyve
Aksam
Sebze yemegi+salata+yoğurt yada ayran+2dilim ekmek+kofte tavuk yiyebilirsin
Ara
1galeta,1meyve :KK70: :KK70: :KK70:
Maşallah bi ben yokum🤣🤣🤣

Kaptanım E Elif_Eylul ya ben ayrılacağım sanırım hiç diyet yapacak halim yok sürekli baş dönmesi halsizlik yaşıyorum. Kafamı kaldıramıyorum gün içinde çoğu zaman. :( Müsadenizi istiyorum ben artık. Çok keyfim kaçtı böyle. B12im düşük çıktı ondan sanırım böyle oluyorum.

Kaptanım E Elif_Eylul ya ben ayrılacağım sanırım hiç diyet yapacak halim yok sürekli baş dönmesi halsizlik yaşıyorum. Kafamı kaldıramıyorum gün içinde çoğu zaman. :KK43: Müsadenizi istiyorum ben artık. Çok keyfim kaçtı böyle. B12im düşük çıktı ondan sanırım böyle oluyorum.
Sorun değil canım hamilesin normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin görüşmek üzere inşallah 🤲🏻🥰

Kaptanım E Elif_Eylul ya ben ayrılacağım sanırım hiç diyet yapacak halim yok sürekli baş dönmesi halsizlik yaşıyorum. Kafamı kaldıramıyorum gün içinde çoğu zaman. :KK43: Müsadenizi istiyorum ben artık. Çok keyfim kaçtı böyle. B12im düşük çıktı ondan sanırım böyle oluyorum.
Sağlıkla bebişini kucağına al inşallah
Doğum sonrası gelirsin 😍

Sorun değil canım hamilesin normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin görüşmek üzere inşallah 🤲🏻🥰
Amin sağ ol kaptancım 💕 Kızlarımda hiç böyle olmamıştım ben de şaştım kaldım çok da üzülüyorum onlarla da ilgilenemedim. Patates kızartıp koydum önlerine :(

Amin sağ ol kaptancım 💕 Kızlarımda hiç böyle olmamıştım ben de şaştım kaldım çok da üzülüyorum onlarla da ilgilenemedim. Patates kızartıp koydum önlerine :KK43:
Üzülme canım bende her hamileliğim çok farklı geçti Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlısı ile 🌺

Üzülme canım bende her hamileliğim çok farklı geçti Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlısı ile 🌺
Gerçekten öyleymiş her hamilelik farklı valla. Çok sağ ol 🙏💕

Annamin elinde telefon cocugun saçı başı dağılmış mutfak masa darmaduman sonra annemi neden isteyim en sevmedigim seyler

Eklentiler

• 20220720_122954.webp
    20220720_122954.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 35
Annamin elinde telefon cocugun saçı başı dağılmış mutfak masa darmaduman sonra annemi neden isteyim en sevmedigim seyler
Haklısın valla
Ergenler gibi telle ne yapıyor ki o kadar ne var makineye koyacak 2 tabak kızı da oyalasa 🥹😞

Tamam canim sorun yok arada gel gecmis olsun 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X