• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durdun durdun dün aşure yapmaya karar verdin afferim sana bugun yapsaydın
O an kendimi hazır hissettim yapmasaydım bugun yapamazdım muhtemelen hem de cuma gecesiydi tam 🙃

O an kendimi hazır hissettim yapmasaydım bugun yapamazdım muhtemelen hem de cuma gecesiydi tam 🙃
Bugun cumaydi kız ne farkeder😑
Aksamdan hazırla bugun pisir öglene hazirdi

Bugun cumaydi kız ne farkeder😑
Aksamdan hazırla bugun pisir öglene hazirdi
Esim iş yerine de götürdü o da var 🥲 hallolur inşallah düzelicez inşallah ne zaman mezara girince mi 🤔🤔

Günaydın kızlarrrrrrrr,
Ya çok tuhaf bir durumdayım. Gecen hafta 101.5 idim 1 2 gün diyet yaptım sonra bırakıp hamurisine çöktüm 102.5 oldum. Geçen cumartesi 102.5 çıktım. Bu sabah 6 gün sonra
97.30 cikiyorum . 💃💃💃. Gerçi bu hafta ciddi rejimi hiç bozmadım ve hiç tartılmadim. İlk hafta diye hızlı gitti sanırım. SONUÇ OLARAK GELSİN POĞAÇA 🤣😇🤣
M MissHayaLet E Elif_Eylul

Günaydın kızlarrrrrrrr,
Ya çok tuhaf bir durumdayım. Gecen hafta 101.5 idim 1 2 gün diyet yaptım sonra bırakıp hamurisine çöktüm 102.5 oldum. Geçen cumartesi 102.5 çıktım. Bu sabah 6 gün sonra
97.30 cikiyorum . 💃💃💃. Gerçi bu hafta ciddi rejimi hiç bozmadım ve hiç tartılmadim. İlk hafta diye hızlı gitti sanırım. SONUÇ OLARAK GELSİN POĞAÇA 🤣😇🤣
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Günaydın canım 😘
Eksin cok güzel tebrikler
Tartı foton varmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X