- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #100.561
Olsun bende anlamayıp üzgün attımHerkes üzgün atmıs bu mesajınaanlamadım ama bende attım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun bende anlamayıp üzgün attımHerkes üzgün atmıs bu mesajınaanlamadım ama bende attım
![]()
Benimkide perdenin arkasında saklanmışdı bir defasındaMasanın altına girmiş seste çıkmıyor aklım çıktı![]()
TammaSeni kırmim bi ısırıkalim
![]()
5000 adımım varBenimde uykum var ama karnımda aç
2 parçaya 300 lira vermenin yorgunluğudur o
Villada falanmı oturuyosun katyaya seslenseydin ya
Tabi oturursun yarışma bittiya![]()
Bende 400 bıraktım icime oturdu yürüyüşe cıktım sinsinMarkete gittim 300tl bayıldım simdi oturuyorum mahalle de![]()
Bebeyi evin içinde kaybettim buldum![]()

Neden üzgün filiz abla içmedi diye sanırım![]()
SgagahajajOlsun bende anlamayıp üzgün attım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Acın acımızdır dedik üzüldükHerkes üzgün atmıs bu mesajınaanlamadım ama bende attım
![]()
Ben gülecektim üzgün görünce üzgün atdım herşeye gülüyor diyorlar sonraOlsun bende anlamayıp üzgün attım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vala ben ilk güldümBen gülecektim üzgün görünce üzgün atdım herşeye gülüyor diyorlar sonra![]()
MuhteşemBu haftagibi koşturduk ama bende baya faydası olmuş olmayan feracem geniş geliyo kilo olarak nasıl çıkacak bakalım yarın
![]()
![]()
![]()
Kiloya takılma bazen incelme olsa daha + gelebilirsin ama incelmişsin sonucta ne güzelBu haftagibi koşturduk ama bende baya faydası olmuş olmayan feracem geniş geliyo kilo olarak nasıl çıkacak bakalım yarın
![]()
![]()
![]()
He bende bazen otomatiğe bağlıyorumBen gülecektim üzgün görünce üzgün atdım herşeye gülüyor diyorlar sonra![]()
Vala ben ilk güldümsonra herkes üzgün geri cekip üzgün attım
![]()
Eee napim üzülüyorum elimden birsey gelmiyor,Kız filiiz sana bir klinik açalımrabbim razı olsun dertlerimizi dinliyosun
![]()