- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #100.941
LanAamine Öznur bugünkülerden pek hoşlanmış varsa yarın 300-500 adetde ona şaka yapmanı istiyor. Çekiniyor söylemeye benden rica etdi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LanAamine Öznur bugünkülerden pek hoşlanmış varsa yarın 300-500 adetde ona şaka yapmanı istiyor. Çekiniyor söylemeye benden rica etdi
![]()
Aamine Öznur bugünkülerden pek hoşlanmış varsa yarın 300-500 adetde ona şaka yapmanı istiyor. Çekiniyor söylemeye benden rica etdi
![]()
herkesin uykusu geldigi kesin aclıktan böylesiniz eniyisi ışıkları kapatin yatinDaha 101.000 yapcaktık![]()
![]()
herkesin uykusu geldigi kesin aclıktan böylesiniz eniyisi ışıkları kapatin yatin
No no noHadi 101.000 yapalım![]()
55 mesaj varDaha 101.000 yapcaktık![]()
Aamine Öznur bugünkülerden pek hoşlanmış varsa yarın 300-500 adetde ona şaka yapmanı istiyor. Çekiniyor söylemeye benden rica etdi
![]()
Lan geçmişi okuyosun sanki no diyosunNo no no![]()
Kendi bilir ya sakalarina son verir yada engeli yerBenmi üzdüm
Daha beni tanımamış tartiyi bile istemem engellerim![]()
Belki içimden okuyorum 30 sayfaLan geçmişi okuyosun sanki no diyosun![]()

Tersim pistir sonra tripli ukala eee ebinin körü dönünde kendinize bakin
Oznurun Özeline at tamam mı hacerim oznur görmemizi istemiyorAamine Öznur bugünkülerden pek hoşlanmış varsa yarın 300-500 adetde ona şaka yapmanı istiyor. Çekiniyor söylemeye benden rica etdi
![]()