• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla ben bi kaç hafta yokum biliyorsun oğlum ameliyat olacak, o da hafta içine denk geliyor, anca bi evi falan toparlarım tekrardan kp kv gil gelecek ameliyat zamanı biz hastaneden çıkınca da kalırlar büyük ihtimalle, onlar gittikten sonra da annemler gelecek, çarşamba günü de gidecez hastaneye tahliller için, persembe de ameliyat, yoğun olacak benim için 2,3 hafta falan 😔
E Elif_Eylul
Rabbim yardımcın olsun sağ salim hayırlısıyla olsun ameliyyatını 🤲🏻

Menu kontrolucumaC.m.tPazarP.r.tSalıÇ.ş.bP.r.b
C Chikolata_gozlum ✅✅✅✅✅✅✅
B BitterCikilata ✅✅✅✅✅✅✅
@Orjinalanne1✅✅✅✅✅✅✅
@Klassklasik✅✅✅✅✅✅✅
@tulay283300✅✅✅✅✅❌❌
@ozlemblc✅✅✅✅✅✅❌
M MissHayaLet ✅✅✅✅✅✅✅
@English_teacherrr✅✅️️️✅✅✅✅✅
@misophonia_✅✅✅✅✅️️️✅❌
@Yorgun98✅✅✅✅✅✅✅
Aamine Aamine ✅✅✅✅✅✅✅
@aminebusra✅✅✅✅✅✅✅
Gurbettt42 Gurbettt42 ✅✅✅️️✅✅✅✅
M Mavi Menekse ✅️️✅✅✅️️✅️️✅✅
@kittenlove✅️️✅️️✅✅️️✅✅❌
@suspushanimcim✅✅✅✅❌❌
@Dipnott✅✅
Eline sağlık🥰😘

Abla ben bi kaç hafta yokum biliyorsun oğlum ameliyat olacak, o da hafta içine denk geliyor, anca bi evi falan toparlarım tekrardan kp kv gil gelecek ameliyat zamanı biz hastaneden çıkınca da kalırlar büyük ihtimalle, onlar gittikten sonra da annemler gelecek, çarşamba günü de gidecez hastaneye tahliller için, persembe de ameliyat, yoğun olacak benim için 2,3 hafta falan 😔
E Elif_Eylul
Hayırlısı ile güzel geçsin ameliyatı canım 💞

E Elif_Eylul
Ameliyat sonrası haber et canım 😘sağ selamet çıksın inşallah

Bilmiyorum ödem çok bende her gün yesem de yemesem de 2 kilo ödem oluyor suları içtiğim halde
Belki de o sular yapıyor sana ödem sade su ic biraz da herkese iyi gelen sana gelcek diye birşey yok ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X