- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #101.501
Eskiden hep çıkardı aslında diyet sayfaları,guncelleme olduysa gelmisBu alttaki diyet sayfaları neyki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden hep çıkardı aslında diyet sayfaları,guncelleme olduysa gelmisBu alttaki diyet sayfaları neyki![]()
Fırın poşetinde tavuk bağet ve sebzeNi yimik vardı bugün![]()
Hittir olun diyelimmi onlaraOlabülür![]()
Evimize istilacılar gelmiş gibi hissettimEskiden hep çıkardı aslında diyet sayfaları,guncelleme olduysa gelmis

Dedin bileHittir olun diyelimmi onlara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evimize istilacılar gelmiş gibi hissettim![]()
Kabak yedin ya hafif beslendin et ağır gelmis olabilirKaptanım benim iki gündür et yiyince midem bulanıyor midem küçüldüde ondanmıdır acaba
Bu aralar hiç katı bişey yemiyodumya![]()
Sıcaklar etkiliyorda olabilirKaptanım benim iki gündür et yiyince midem bulanıyor midem küçüldüde ondanmıdır acaba
Bu aralar hiç katı bişey yemiyodumya![]()
Teşekkür ederim
Yok yok şampiyon C Chikolata_gozlum ve @_CikiLeta
@Mavi Menekse Menemen yapcek
E Elif_EylulBaşı ağrıyor
@MissHayaLet cips yiyir hemide pringils
Bn bebeyi kaybetmedim asayiş berkemal
@_CikiLeta aşure yapmış
@Orjinalanne1 de kısırları gömüyor
![]()
Sendemi öylesinSıcaklar etkiliyorda olabilir
Bnm mideyi söküp çıkarsak![]()
Dişinimi yaptırıyosun7 de dişçide olunması lazım daha adamgelcekte götürecek
Ha bi de yemek yicek![]()
Manyak bisey oldu saniyozYok bea ne yesem alıyor anlamında![]()
Oğlan gidiyor onu götürecek Bnde eylülde yaptırcamDişinimi yaptırıyosun
Aman başlayana kadar ayrı bitirmesi ayrı dertOğlan gidiyor onu götürecek Bnde eylülde yaptırcamtırsıyorum yine bi ton dolgu yapılacak
![]()
Dolgu bana olacak eylülde aslında implantta lazımOğlan gidiyor onu götürecek Bnde eylülde yaptırcamtırsıyorum yine bi ton dolgu yapılacak
![]()
SormaAman başlayana kadar ayrı bitirmesi ayrı dert
E tabi bide ödemesi![]()
Bende kendimi çok sıkıyorum o koltukta benim bi kez uyuşmadan çekildi artık fobi oluştu bendeOğlan gidiyor onu götürecek Bnde eylülde yaptırcamtırsıyorum yine bi ton dolgu yapılacak
![]()
Benimde var yapılması lazım implantDolgu bana olacak eylülde aslında implantta lazım![]()
Yıllardır erteliyorum sanırım takma yaptırcamBenimde var yapılması lazım implant
İmplant dolgudan daha rahatmış öyle diyorlar