• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk olınca başını alıp tek başına da gidilmiyor tabi 😅mesele çözülür inşallah 😊
O cocuklari bana birak dedi 😅ama ben benle gezsinler istedim.Bide burada simdi trenler aylik bilet aliyorsun 9€raya heryere gidebiliyorsun. Yakin bir sehir var ne zamandir gitmek istiyordum tarihi bir yer oralari gezecegiz. Buraya da atarim foto unutmazsam.

O cocuklari bana birak dedi 😅ama ben benle gezsinler istedim.Bide burada simdi trenler aylik bilet aliyorsun 9€raya heryere gidebiliyorsun. Yakin bir sehir var ne zamandir gitmek istiyordum tarihi bir yer oralari gezecegiz. Buraya da atarim foto unutmazsam.
Çocukları bırak diye mi tartıştınız kız bıraksaydın 😂😂

Geçmiş olsun canım 💕inşallah

İnşallah canım🤲🏻

Sağolun kizlar 💋
M MissHayaLet oku okut kendini, cok sik basin agriyor. Birdan bile hareketli becerikli oldugun cok belli ,masallah🧿🧿🧿
Okuyorum okutuyorum canım bu ara çok yorgunum galiba birazda ondan.
Bekliyoruz fotoları o zaman 🙄
Agrimaya baslayinca hemen yut hap yoksa gecmiyor baska türlü,geçmiş olsun canım
😔😔Tamam canım
Hacemat bana yaramadi faydasi olmadi,kıstan beri ayaklarımdaki cizikler gecmedi ama sülük yaptirmadim ben
O çiziklerin izi kalıyor canım hiç gitmiyor

Sağolun kizlar 💋

Okuyorum okutuyorum canım bu ara çok yorgunum galiba birazda ondan.

Bekliyoruz fotoları o zaman 🙄

😔😔Tamam canım

O çiziklerin izi kalıyor canım hiç gitmiyor
Git dahiliyeye bir kanını ver
Git göz doktoruna yeter yani artık iyice kendine bakmaz oldun,göz tansiyonunda çikiyordur başın agriyor

Git dahiliyeye bir kanını ver
Git göz doktoruna yeter yani artık iyice kendine bakmaz oldun,göz tansiyonunda çikiyordur başın agriyor
Evet evet gideceğim büyük ihtimal gözde sorun var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X