- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #102.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nicki simitlidüsler diye okudum24 yaşındayım 92.1 kiloyum boyum 169 Büyük hedefim 65 kg küçük hedefim 84 kg olmak.
Ay alemsiniz valla diyetin yan etkileri bu olsa gerekNicki simitlidüsler diye okudumhosgeldiniz
devamli gelirseniz motive olursunuz. Azminiz gayretiniz daim olsun.
Günaydın kızlar mutlu sabahlar![]()
Günaydınnn![]()
Günaydın cümleten :)
Günaydın kızlar![]()
Günaydınnnnnn![]()
Günaaayyddıınn![]()
Günaydın kızlarbişey soracam çocuklarıma tam buğday unundan pekmezli peynirli pankek yaptım bende yesem nolur ki
![]()
Günaydın hatunlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın![]()
Günaydın kızlarGünaydın![]()
Hosgeldin canim aramiza24 yaşındayım 92.1 kiloyum boyum 169 Büyük hedefim 65 kg küçük hedefim 84 kg olmak.

HoşbuldumHosgeldin canim aramiza
Adım filiz 39 yasindayim,2seneyi gecik diyet topigindeyim,menu ve kilo bildirimlerinin listesini
Hazirlayıp kontrol.ediyorum,
Egerki devam ediceksen,menunu heraksam paylasmani ve aktif olmani rica edicem
Cuma ve pazartesi tarti gunumüz
Tamam canimHoşbuldumAllah nasip ederse duzenli paylasim yapmayi isterim bende
![]()
Hosgeldın bol eksiler diliyorumHoşbuldumAllah nasip ederse duzenli paylasim yapmayi isterim bende
![]()
Abla eşimi beklıyorum eşyalar yatın gıdecek bnde bugün bıdaha üstten süpürüp silip gelıcemAamine basladinizmi tasinmaya
Tasimaci tuttunuzmu pekiAbla eşimi beklıyorum eşyalar yatın gıdecek bnde bugün bıdaha üstten süpürüp silip gelıcem
Aramıza hoşgeldin umarım kısa zamanda hedefine ulasirsinHoşbuldumAllah nasip ederse duzenli paylasim yapmayi isterim bende
![]()
Nerde beeeSabah 82 95 cıktım dıyom gormedın mı![]()
Aman 72 dıyecektımSabah 82 95 cıktım dıyom gormedın mı![]()
Eee güzel eksi görmüşsünAman 72 dıyecektım